Site Loader

Μια εύκολη πορεία για όλα τα παιδιά…

Εποπτεύει σχεδόν όλη την πόλη του Ηρακλείου στέκοντας αγέρωχα στα δυτικά της και σίγουρα τον έχουμε δει και καμαρώσει όλοι μας.

Ο λόγος για τον εντυπωσιακό και ιδιαίτερα αγαπητό Στρούμπουλα, τον ορεινό όγκο με την μυτερή κορυφή που δεσπόζει στην ευρύτερη περιοχή της Τυλίσου απέναντι από το δασάκι της Κέρης, στα μονοπάτια του οποίου θα κινηθούμε την προσεχή Κυριακή και κατακτώντας την κορυφή του, θα φέρουμε πίσω μαζί μας εικόνες ανεπανάληπτες της βόρειας ακτογραμμής όσο και της πόλης μας.

Ευκαιρία λοιπόν για όλους, να γνωρίσουμε την αγαπημένη μα και τόσο χαρακτηριστική “πυραμίδα” της πόλης μας αλλά και να επισκεφθούμε το εκκλησάκι της κορυφής τον Τίμιο Σταυρό (3μέρες πριν τη γιορτή του).

Η εκδρομή (παρόλα τα 300μ υψομετρικής διαφοράς που περιλαμβάνει) θεωρείται εύκολη και απευθύνεται σε όλους (μικρούς – μεγάλους).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να κρατάνε μαζί τους κάποιο σνάκ ή άλλο φαγώσιμο, στην κορυφή θα υπάρχει χρόνος για πικ-νικ !!

Δρόμοι Ζωής, περνάμε καλά – ελάτε μαζί μας !

Ώρες πορείας  (μπρός πίσω) 02:00 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30.

Ημέρα Κυριακή 11/09/2022.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.
Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

αλλιώς μπορείτε να μας επισκεφθείτε εδώ
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

 

Σχετικά Περισσότερα