Site Loader

Θέλει πραγματικά προσπάθεια να ξεχωρίσει κάποιος, τι είναι λιγότερο διάσημο ή λιγότερο όμορφο στην προσεχή εκδρομή μας, όπου:

επισκεπτόμαστε ένα ερημωμένο πλην πανέμορφο χωριό (Αράδαινα), με τη βαριά ιστορία μιας βεντέτας να το σκεπάζει, περνάμε τη μεγαλύτερη γέφυρα bungee jumping στην Ελλάδα (138μ) και τη δεύτερη υψηλότερη στην Ευρώπη, κατεβαίνουμε ένα εντυπωσιακά άγριο, όμορφο και αντιπροσωπευτικό την Νότιας Κρήτης, φαράγγι, διασχίζοντας το διεθνές Ε4 πεζοπορικό μονοπάτι και κολυμπάμε σε εκπληκτικά νερά (Μάρμαρα) που από μόνα τους αποτελούν προορισμό εκδρομής!!

Και όλα αυτά με την παρέα των Δρόμων Ζωής..

Εσείς θα μείνετε στις αφηγήσεις και τις φωτογραφίες όσων έρθουν μαζί μας ή θα μας ακολουθήσετε?

Η επιστροφή μας από τα μάρμαρα και μέχρι τα Σφακιά θα γίνει (μετά το μπάνιο και το φαγητό μας), με πλοιάριο.

Σημειώστε ότι:

Υπό προυποθέσεις, κάποιοι μπορούν να μην περπατήσουν το φαράγγι, αλλά να μεταβούν με σκάφος κατευθείαν στα μάρμαρα για μπάνιο και επιστροφή το απόγευμα.

Ώρες πορείας  03:30 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00.

Ημέρα Κυριακή 18/09/2022.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.
Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

αλλιώς μπορείτε να μας επισκεφθείτε εδώ
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

 

Σχετικά Περισσότερα