Ζούμε στον επί γης παράδεισο. Και ποιος δεν το ξέρει. Χιλιάδες τουρίστες συρρέουν από τις 4 άκρες της γης, κάθε χρόνο για να γνωρίζουν τις ομορφιές και την ιστορία του νησιού μας, για να γευτούν και να μαγευτούν από τη χώρα του Μίνωα, του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, του Βιτσέντσου Κορνάρου, του Δασκαλογιάννη και του Καζαντζάκη. Όχι όμως εμείς οι κρητικοί … ή τουλάχιστον όχι αρκετοί. Αυτή η διαπίστωση, μας έδωσε το έναυσμα να φτιάξουμε τους δρόμους ζωής και μας ώθησε να γνωρίσουμε στους κρητικούς τον τόπο τους, μέσα από την ξεχασμένη για πολλούς προοπτική της πεζοπορίας.

Ξεχασμένα ήθη, έθιμα, πολιτισμός και παράδοση, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που επιχειρούμε, γίνονται ξανά κτήμα μας και με βασικό μας εργαλείο τον άνθρωπο, τις καινοτόμες ιδέες και τον ενθουσιασμό (το καύσιμο που κινεί τα πάντα), μεγαλώνουμε συνεχώς την παρέα μας και προχωράμε στην επομένη μέρα.

Με έδρα μας το Ηράκλειο της Κρήτης και εξορμήσεις πεζοπορικές (hiking), ορειβατικές (mountaineering), φυσιολατρικές και πολιτιστικές, για όλο τον κόσμο -tourists are welcome-, περπατάμε για να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να γυμναστούμε, να χαλαρώσουμε και να μάθουμε.

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ….