Site Loader

Ένα παλιό μονοπάτι, 3 πανέμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες (όποιος θέλει κολυμπάει), μια ιστορική μονή, φοίνικες, υπέροχη φύση σε μια πεζοπορία, πλάι πλάι στο νότιο Κρητικό πέλαγος, θα περιλαμβάνει η εξόρμηση μας την Κυριακή  14/05/2023.

Τσούτσουρος, γραφικό Μαριδάκι, θαυματουργός Άγιος Νικήτας, το μικρό  φοινικόδασος με τους φοίνικες του θεόφραστου (φοίνικας ενδημικός της Κρήτης), σε μια πορεία 4 ωρών, η οποία μπορεί να γίνει και περικεκομμένη (από όσους δεν θα ήθελαν να την κάνουν ολόκληρη ή θα ήθελαν περισσότερο χρόνο στη θάλασσα).

Στο τελείωμα της πεζοπορίας μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον παραθαλάσσιο οικισμό του Τσούτσουρα για φαγητό ή καφέ και σίγουρα για να πάρουμε μια πολύ δυνατή γεύση από τους μύθους και τους θρύλους που ακολουθούν και ζώνουν το συγκεκριμένο κομμάτι της Κρήτης και φτάνουν να μιλούν για ιπτάμενους δράκους (με πολλές θεάσεις όμως από τους ντόπιους), όπως και για αρχαία διαστημική τεχνολογία, την οποία “δανείστηκαν” οι Αμερικανοί !!!

Ώρες πορείας 04:00 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 14/05/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650, Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.


Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.


Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.
 

Μας βοηθάτε πολύ με μια αξιολόγηση σας εδώ. Έχετε μήνυμα για εμάς; εδώ.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

Σχετικά Περισσότερα