Site Loader

Πεζοπορούμε και γνωρίζουμε, τον διασημότερο καταρράκτη του νησιού μας, σε μία πορεία που θα απολαύσουν όλοι και σίγουρα θα θυμούνται για πάντα.

Με αφετηρία μας τα έξω Μουλιανά θα κατευθυνθούμε από αγροτικούς, κατηφορικούς δρόμους προς την θάλασσα και στη συνέχεια με οδηγό ένα όμορφο μονοπάτι, θα διαβούμε καταπράσινες περιοχές από πλατάνια, πικροδάφνες, καρυδιές, συκιές, λυγαριές και φοίνικες, λιμνούλες, γεφυράκια και μικρούς καταρράκτες, με το ρυάκι να μας ακολουθεί σε όλη την διαδρομή καταλήγοντας στην πέτρινη μονότοξη γέφυρα του Λαχανά. Ιδιαίτερο σημείο στην πορεία μας, ο εντυπωσιακός καταρράκτης, 20 μέτρων, του Ρίχτη. Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν να βουτήξουν στην πολύ όμορφη λίμνη/βάθρα που σχηματίζεται στο κάτω μέρος του καταρράκτη. Τα χαλάσματα των δύο νερόμυλων που θα συναντήσουμε μαρτυρούν την – άλλοτε – έντονη δραστηριότητα της περιοχής.

Στο τελείωμα της πορείας μας (και αναλόγως του χρόνου ολοκλήρωσης της) θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ, φαγητό και μπάνιο σε σημείο της ευρύτερης περιοχής.

Σημειώστε ότι υπάρχει εισιτήριο εισόδου στο φαράγγι 3€ για όσους είναι άνω των 15 ετών.

Ώρες πορείας 05:00 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:30, Ημέρα Κυριακή 28/05/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650. Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.


Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.


Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.
 

Μας βοηθάτε πολύ με μια αξιολόγηση σας εδώ. Έχετε μήνυμα για εμάς; εδώ.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

Σχετικά Περισσότερα