Site Loader

Νότια και λίγο χαμηλότερα από την υψηλότερη κορυφή των Αστερουσίων –τον κόφινα, μέρος άγριας, επιβλητικής ομορφιάς και ενέργειας το οποίο συνάθροιζε κόσμο (θέση Μετζολατί) για λατρευτικούς σκοπούς, ήδη από το 1700πχ – θα σταθούμε και θα αγναντέψουμε ανεμπόδιστα σε όλο του το μεγαλείο, μαγευτικό νότιο Κρητικό πέλαγος. Με μια όμορφη, ανοιξιάτικη (και σχεδόν αεροπορικού τύπου, λόγω θέας) εκδρομή, η οποία θα ξεκινάει από τα Καπετανιανά και μέσω χωματόδρομου, μονοπατιού και μικρού τμήματος εκτός μονοπατιού(nopath), θα μας φέρει μέχρι το φυσικό μπαλκόνι στη θέση Λιμνιά, νότια του Κόφινα. Στη διαδρομή μας, θα διαβούμε και μικρό τμήμα του φαραγγιού της Γούλας.

Αν κρατάτε μαζί σας κάποιο σνακ ή άλλο φαγώσιμο, στη στάση που θα γίνει για ξεκούραση στα Λιμνιά θα έχετε την ευκαιρία για ένα πρώτης τάξεως πικ-νικ!!

Στο τελείωμα της εκδρομής μας (αν το επιτρέπει ο χρόνος), θα έχουμε χρόνο για καφέ σε κοντινό χωριό.

Αρχηγός εκδρομής:Φουκάκης Νίκος.

Ώρες πορείας  05:00 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.

Ημέρα Κυριακή 22/05/2022.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 <=> 20:30.

Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές μας, κάντε like και ακολουθώ στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και εγγραφείτε στην ομάδα μας :

Δρόμοι Ζωής/Dromoizois

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.
ΑΜΤΕ 1039Ε60000128701 Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.

 

 

Σχετικά Περισσότερα