Site Loader

Κατασκήνωση (η τέλεια απόδραση για τους λάτρεις της φύσης) !!!

Στο άκουσμα και μόνο της λέξης, το μυαλό γεννά πληθώρα εικόνων. Οι αναμνήσεις ανακατεύονται με τις προσδοκίες και η επιθυμία μεγαλώνει ένα χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπο…

Παραδεχτείτε το, όσο κι αν μεγαλώνουμε, παραμένουμε παιδιά και  ένα διήμερο στη φύση με σκηνή είναι κάτι που (σε όποιον αρέσει) δεν το χορταίνουμε ποτέ.

Έτσι, το προσεχές διήμερο, δίνουμε την ευκαιρία σε μικρά και μεγάλα παιδιά να εκτονωθούν, να μάθουν και να γνωρίσουν,  να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν, μα κυρίως να μαγευθούν και να απολαύσουν  την επαφή με τη φύση, αλλά και τις γνώσεις που θα αποκομίσουν από την πρώτη εκπαιδευτική κατασκήνωση που διοργανώνουμε για εσάς, στο δάσος.

Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα αναλάβουν να σας γνωρίσουν το αντικείμενο τους.

Πάρτε τη σκηνή σας, τα μέλη της οικογένειας που θα ενθουσιαστούν με αυτή την εμπειρία, ένα καλό υπνόσακο (ρωτήστε μας για τον υπόλοιπο σας εξοπλισμό ή δείτε το site μας https://dromoizois.gr/exoplismos-camping/ και ελάτε να βιώσετε μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες στη μέση ενός πυκνού δάσους.

Αναχώρηση  από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (χαμηλά προς το λιμάνι – έναντι στρογγυλό κτίριο τραπέζης Πειραιώς) στις 09:00

Ημέρα Σάββατο 14/05/2022.  Επιστροφή Κυριακή βράδυ.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 <=> 20:30.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές μας, κάντε like και ακολουθώ στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και εγγραφείτε στην ομάδα μας :

Δρόμοι Ζωής/Dromoizois

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.
ΑΜΤΕ 1039Ε60000128701 Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.

 

 

Σχετικά Περισσότερα