Site Loader

Εκδρομή για όλους τους μικρούς εξερευνητές, η επόμενη μας εξόρμηση, καθότι εύκολη, μαγευτική και σε τόπο παραμυθένιο.

Αν κι εσείς νοιώθετε την ανάγκη για μερικές ανάσες στο καθαρό οξυγόνο, για περπάτημα μέσα σε παρθένα φύση με μπόλικο (αλλά ΜΠΟΛΙΚΟ) πράσινο και επιστροφή με ωραίες εικόνες αποθηκευμένες στο μυαλό. Με την καλύτερη παρέα στο πιο κατάλληλο μέρος, τότε πάμε μαζί.

Την προσεχή Κυριακή από τα περίχωρα της πόλης του Ρεθύμνου, κοντά στο Χρωμοναστήρι θα ξεκινήσουμε την εξόρμηση μας  για να κατεβούμε το πανέμορφο, μικρό δασωμένο (κατάλληλο για παιδιά μικρά – μεγάλα), φαράγγι των Μύλων.

Ένα φαράγγι που τροφοδοτείται σχεδόν όλο το χρόνο με νερό από το κοντινό βουνό Βρύσινας και συντηρούσε άλλοτε μεγάλο αριθμό νερόμυλων για το άλεσμα σιτηρών. Μέχρι και την δεκαετία του 70 υπήρχε μέσα στο φαράγγι ομώνυμος οικισμός. Εντυπωσιακά στοιχεία της διαδρομής η πολύ πλούσια χλωρίδα και οι κατά διαστήματα μικροί καταρράκτες.

Η κατάληξη μας σε παρακείμενη παραλία για κάποιους και στην πόλη του Ρεθύμνου για κάποιους άλλους θα μας δώσει την ευκαιρία για χαλάρωση ή για μια βόλτα στα γραφικά στενά ή φαγητό ή καφέ, αφού όλα θα βρίσκονται στα πόδια μας.

Στο χέρι το τηλεφωνάκι λοιπόν για να ενημερωθούμε σχετικά με την εκδρομή και να κλείσουμε τη θέση μας.

Δρόμοι Ζωής, περνάμε καλά – ελάτε μαζί μας !

Ώρες πορείας 3.00  ΒΔ 1.

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 09:00, Ημέρα Κυριακή 02/04/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.


Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.


Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.


Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.
 

Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.


Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

 

Σχετικά Περισσότερα