Site Loader

Νοτιοδυτική Κρήτη στοχεύουμε στην επόμενη εξόρμηση μας και με ένα οδοιπορικό – πεζοπορικό ταξίδι επισκεπτόμαστε και γνωρίζουμε, τα πανέμορφα, καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά της φημισμένης παραλίας στη Σούγια Χανίων, και την τριγύρω περιοχή.

Πολλές οι ομορφιές της περιοχής, πολλές και οι επιλογές που θα δώσουμε στα μέλη μας ώστε να γνωρίσουν, να μάθουν και να ευχαριστηθούν και σε αυτή την εξόρμηση μαζί μας.

Επιλογή λοιπόν για ξεκούραση και γνωριμία με τη φημισμένη παραλία και χρόνος για μπάνιο και ξεκούραση.

Επιλογή επόμενη για σύντομη πορεία μέχρι την αρχαία Λισσό (το επίνειο της αρχαίας Ελύρου). Τοποθεσία στην οποία βρισκόταν το Ασκληπιείο, σημαντικό θεραπευτικό κέντρο της εποχής του, και ενεργειακό σημείο. Στην περιοχή βρέθηκαν δεκάδες αγάλματα, όπως του Ασκληπιού, της θεάς Υγείας και του Πλούτωνα.  

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά, τα χρωματιστά ψηφιδωτά του Θεραπευτηρίου που αναπαριστούν γεωμετρικά σχήματα και παραστάσεις ζώων.

(κάτι για yoga Πήρε το αυτί μας 🙂

Πορεία μέσω μονοπατιού, τμήματος του Ε4

Ώρες πορείας 2:30 ΒΔ 1

Επιλογή τέλος για το ιδιαίτερα γνωστό και όμορφο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης.

Τι κι αν είναι το μισό περίπου από το φαράγγι της Σαμαριάς, σε ομορφιά είναι ισάξιο. Δίπλα ακριβώς από πασίγνωστο φαράγγι – εθνικός δρυμός – σε περιμένει για να το γνωρίσεις. Πανύψηλα,

πυκνά δέντρα με σχηματισμούς που σε κάνουν να θαυμάζεις και να απορείς για το τι μπορεί η φύση.

Εκδρομή που απευθύνεται   κυρίως σε φωτογράφους και λάτρεις του ωραίου και μετά σε… φυσιολάτρες, θα καλύψει της πεζοπορικές ανάγκες των πιο ανήσυχων φίλων μας. !!

Ώρες  πορείας 04:30 ΒΔ 1

Μένει μόνο η δική σας συμμετοχή.

Ελάτε μαζί μας. Το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε και πάλι καλά !!

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00.

Ημέρα Κυριακή 24/07/2022.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.
Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

αλλιώς μπορείτε να μας επισκεφθείτε εδώ
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

 

Σχετικά Περισσότερα