Site Loader

Στο νότιο Ρέθυμνο, δίπλα στη θάλασσα, υπάρχει ένα βουνό με το εντυπωσιακό όνομα Σιδερώτας στο οποίο θα πεζοπορήσουμε την προσεχή Κυριακή, ξεκινώντας κοντά από τα Ακούμια και μέσω χωματόδρομων αλλά και εκτός μονοπατιού (nopath), σε μία όμορφη, ανοιξιάτικη, κατηφορική διαδρομή με αρκετή θέα (κατά την οποία θα κοντοστεκόμαστε και θα ρουφάμε εικόνες, αγχώνοντας παράλληλα  τη σκούπα και τον αρχηγό!!) θα καταλήξουμε να  απολαμβάνουμε μια από τις ομορφότερες παραλίες της νότιας Κρήτης. Την εκτεταμένη (κοντά 2χλμ), πεντακάθαρη και μαγευτική παραλία Τριόπετρα.

Απαραίτητο αξεσουάρ για να ευχαριστηθείτε την εκδρομή… το μαγιό σας. Παρόλο που σκιά θα βρείτε σε κάποια από τα παρακείμενα ταβερνάκια ή ξαπλώστρες, κρατάτε καλού κακού και τη δική σας ομπρέλα.

Τέσσερις μέρες λοιπόν πριν της Αναλήψεως (οπότε συνηθίζεται το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα, το πιάσιμο της μαλιαρής και η συγκέντρωση νερού από 40 κύματα), ξεκινάμε το καλοκαίρι με μια πορεία που ενδείκνυται για πάσης φύσεως παιδιά…μικρά – μεγάλα!

Ώρες πορείας  03:30 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.

Ημέρα Κυριακή 29/05/2022.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 <=> 20:30.

Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές μας, κάντε like και ακολουθώ στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και εγγραφείτε στην ομάδα μας :

Δρόμοι Ζωής/Dromoizois

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

 

Σχετικά Περισσότερα