Site Loader

Επισκεπτόμαστε, πεζοπορούμε και γνωρίζουμε την υψηλότερη κορυφή των Λευκών Ορέων (και 2η υψηλότερη στην Κρήτη), τις Πάχνες και παίρνουμε μια γενναία γεύση από Χανιώτικες Μαδάρες, αλλά και Χανιώτικη κουζίνα, αφού θα διανυκτερεύσουμε στην Ανώπολη Σφακίων για να ξεκουραστούμε και να μυηθούμε στις… τοπικές νοστιμιές και γεύσεις (και μόνο αυτό δηλαδή, θα ήταν σημαντικότατος λόγος συμμετοχής στην εκδήλωση !!).

Παρέα πάντα με τους Δρόμους Ζωής…

Το προαπαιτούμενο για να #pernamekala !!

Ώρες πορείας (με κίνηση σε μονοπάτι) 05:00 & Β.Δ. 2 (για όλους) και ενδέχεται να υπάρξει διαφορετική επιστροφή για ορισμένους με +02:00 ώρες, Β.Δ, 2+ και κίνηση εκτός μονοπατιών – nopath – (θα εκτιμηθεί επιτόπου).

Αναχώρηση  από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (χαμηλά προς το λιμάνι – έναντι στρογυλό κτίριο τραπέζης Πειραιώς ) στις 14:30.

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Ημέρα Σάββατο 08/10/2022.

Κρατάμε μαζί μας φακό κεφαλής ή μικρό φακό χειρός.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.
Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

αλλιώς μπορείτε να μας επισκεφθείτε εδώ
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

Σχετικά Περισσότερα