Site Loader

Οι Δρόμοι Ζωής πεζοπορούν προς τη διάσημη (τηλεοπτικά) και όχι μόνο, παραλία των Ματάλων, του Κομμού και της Κόκκινης άμμου, σε μέρη ιδιαίτερης ομορφιάς, ιστορίας και ενέργειας. Διασχίζοντας την εντυπωσιακή πλακούρα της νήσου, δίπλα στη θάλασσα, με αρχαία λατομεία και θολωτούς τάφους, κοιλώματα με θαλασσινό αλάτι και μια εκπληκτική θέα στο νότιο Κρητικό και στα νησάκια Παξιμάδια… στα οποία επίσης (για άλλη μία φορά) θα βρίσκονται μέλη μας για μια ημερήσια πεζοπορία-μπάνιο-γνωριμία !!, θα φορτιστούμε θετικά, θα γνωριστούμε, θα χαλαρώσουμε, θα απολαύσουμε.

Η πεζοπορία μας θα έχει επιλογές για, μεγαλύτερο (9,5χλμ), μικρότερο (5χλμ) ή και καθόλου σκέλος, με κίνηση σε χωματόδρομους και πεδίο εκτός μονοπατιού και με υψομετρικές διαφορές που θα κυμανθούν από 0-90μ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαφορετικών δυνατοτήτων πεζοπόρους.

Αγριάδα και ομορφιά της ανυπέρβλητης κρητικής φύσης σε μια ημερήσια απόδραση αστραπή.

Στο τελείωμα της πορείας μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, καφέ ή φαγητό στα Μάταλα.

Ελάτε μαζί μας!! Ώρες πορείας 3:00 Β.Δ. 1+

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:30 (προσοχή αλλάζει η ώρα), Ημέρα Κυριακή 29/10/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650. Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.


Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.


Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Μας βοηθάτε πολύ με μια αξιολόγηση σας εδώ. Έχετε μήνυμα για εμάς; εδώ.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.Κouklinos Tours.

 

Σχετικά Περισσότερα