Site Loader

Με δύο πορείες (που δεν γίνονται συχνά), μια εύκολη-όμορφη και μία δύσκολη-εντυπωσιακή, θα κινηθούμε την προσεχή Κυριακή στα νότια Αστερούσια.

Από τα γραφικά Καπετανιανά και διαμέσου του άγριου και ιδιαίτερα κατηφορικού φαραγγιού της Γούλας θα προσεγγίσουμε την παραλία του Άη Γιάννη. Σύντομη επίσκεψη στον πανάρχαιο ομώνυμο ναό (αρχαίο Ασκληπιείο) και στη συνέχεια μέσω μονοπατιού (αλλά και εκτός) θα περάσουμε από την παραλία του Σαλαμιά, βουρλίδια, την παραλία Κατάρτι και το φαράγγι της Τρυπητής. Η πορεία απευθύνεται σε έμπειρους πεζοπόρους.

Ώρες πορείας  7.00 ΒΔ 2+.

Παράλληλα μια δεύτερη ομάδα θα προσεγγίσει το φαράγγι της Τρυπητής από χωματόδρομο, με πορεία εύκολη και αρκετή ανεμπόδιστη θέα στο νότιο Κρητικό πέλαγος.

Ώρες πορείας  2.30 ΒΔ 1.

Σημείο συνάντησης και των δύο ομάδων, το γραφικό ταβερνάκι στην παραλία της Τρυπητής, όπου θα αναπληρώσουμε σε θερμίδες, ότι χάσαμε!!  

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:30.

Ημέρα Κυριακή 13/11/2022.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.


Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.


Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.


Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

αλλιώς μπορείτε να μας επισκεφθείτε εδώ


Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

Σχετικά Περισσότερα