Site Loader

Μια, ελάχιστα επισκέψιμη, πανέμορφη και αυθεντική περιοχή, του νησιού μας, με ένα ιδιότυπο και ιδιαίτερο ιδιοκτησιακό καθεστώς, μαγευτική και χαλαρωτική, θα επισκεφθούμε στην επόμενη εξόρμηση μας.

Το οροπέδιο του Καθαρού, στο Λασίθι, το λόφο της Οργιάς, το λάκκο της ώχρας, τον θεριόπρινο και άλλες ομορφιές του, εν πολλοίς ανέγγιχτου τόπου, θα γνωρίσουμε λοιπόν την προσεχή Κυριακή σε μία φυσιολατρικού τύπου πεζοπορία, στην υπέροχη Κρητική φύση.

Πεζοπόροι που δεν θα περπατήσουν, μπορούν και αυτοί να μετέχουν, αφού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κατευναστική ηρεμία της περιοχής, πίνοντας το καφεδάκι τους και χαλαρώνοντας ή δοκιμάζοντας κάποια τοπική λιχουδιά, στα 1-2 υπάρχοντα καφενεδάκια/ταβερνάκια.

Αν μαζεύετε χόρτα, τώρα είναι η εποχή τους…

Ώρες πορείας 4:30  ΒΔ 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 24/03/2024.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650. Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.


Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.


Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Μας βοηθάτε πολύ με μια αξιολόγηση σας εδώ. Έχετε μήνυμα για εμάς; εδώ.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής. Κouklinos Tours.

 

Σχετικά Περισσότερα