Site Loader

Ο κόλπος του Αλμυρού στα σύνορα Χανιών – Ρεθύμνου και συγκεκριμένα το σημείο εκβολής του ομώνυμου ποταμού, θα αποτελέσουν το σημείο εκκίνησης της επόμενης πορείας μας.

Καλυβάκι – Αργυρομούρι – Σελλιά – Δάσος Ρουπακιά, Λικοτιναρέα, Κεφαλάς.

Μια πεζοπορία η οποία αναλόγως της σύνθεσης του γκρουπ θα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 12 έως 17 χλμ. Μικτό το πεδίο κίνησης μας, με επαρχιακό δρόμο, χωματόδρομο, μονοπάτι αλλά και τμήμα εκτός μονοπατιού (nopath) και αρκετά τα σημεία ενδιαφέροντος όπως το δάσος του Ρουπακιά, το ιδιαίτερο μουσείο πέτρας κ.α.

Η πορεία, θα μας επιστρέψει στο σημείο της αναχώρησης, έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα για μπάνιο στην πανέμορφη παραλία καλυβάκι και ελεύθερο χρόνο στη Γεωργιούπολη.

Ο σχεδιασμός της  πεζοπορίας μας, δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσουν και φίλοι που δεν θέλουν να  την ολοκληρώσουν, αφού θα έχουν την ευκαιρία και το χρόνο, να περιηγηθούν στην όμορφη, παραθαλάσσια Γεωργιούπολη, να πιούν τον καφέ τους ή να γευματίσουν δίπλα στο ποτάμι, να επισκεφθούν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, να περάσουν τη γέφυρα της βλυχάδας και να φτάσουν μέχρι το γερμανικό πολυβολείο καθώς και να δροσιστούν στα νερά και τις παραλίες της περιοχής.

Ώρες πορείας 05.30 ΒΔ 1.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 17/09/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650. Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.


Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.


Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Μας βοηθάτε πολύ με μια αξιολόγηση σας εδώ. Έχετε μήνυμα για εμάς; εδώ.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

Σχετικά Περισσότερα