Site Loader

Μια πολύ όμορφη αλλά απαιτητική ορεινή διάσχιση της βόρειας οροσειράς του Οροπεδίου, θα έχουμε την προσεχή Κυριακή ανεβαίνοντας στην Σελένα 1558μ. Κορυφή ιδιαίτερα αγαπητή στην ορειβατική κοινότητα διότι αν και δεν περιλαμβάνεται στις ψηλές κορυφές, σε ανέφελες μέρες αποζημιώνει τον πεζοπόρο με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ θεα 360!!

Χαρακτηριστικό της κορυφής, τα ερείπια των γερμανικών πολυβολείων που επόπτευαν και επιτηρούσαν μεγάλο μέρος της Βόρειας Κρήτης.

Πορεία σε χωματόδρομο, μονοπάτι και μεγάλο μέρος της εκτός μονοπατιού (nopath)

Ώρες πορείας  7.00 ΒΔ 2.

Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα για μικρότερη πορεία προκειμένου να ικανοποιηθούν και οι λιγότερο μάχιμοι πεζοπόροι επίσης με πρόσβαση στη θέα της βόρειας ακτογραμμής.

Στο τελείωμα της εύκολης πορείας, θα υπάρχει χρόνος για επίσκεψη ή καφέ στο σπήλαιο που γεννήθηκε ο Δίας, στο Δικταίο Άντρο, για μια σύντομη βόλτα περιήγηση με το πούλμαν στα γραφικά χωριά γύρω γύρω στο οροπέδιο και τέλος φαγητό στο Τζερμιάδο.

Και σε αυτή την πορεία θα υπάρχει χωματόδρομος, μονοπάτι αλλά και τμήμα εκτός.

Ώρες πορείας 4.00 ΒΔ 1+

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:30, Ημέρα Κυριακή 11/12/2022.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.


Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.


Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ.


Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.
 

Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.


Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

 

Σχετικά Περισσότερα