Site Loader

Ένα φαράγγι σαν από παραμύθι, πολύ όμορφο, γραφικό και καταπράσινο κι ένα μικρό οροπέδιο-πανδαισία, αγαπημένο μέρος συγκέντρωσης των ντόπιων, (την πρωτομαγιά, λόγο της εκπληκτικής του φύσης) θα γνωρίσουμε την προσεχή (τελευταία – πεζοπορικά) Κυριακή.

Το μαγευτικό φαράγγι & οροπέδιο του εβδόμου…

Μια πεζοπορία απόλαυση 10 χλμ μέσα σε εκπληκτική κρητική φύση, με επιλογές για τους πεζοπόρους και στο τελείωμα αυτής, ελεύθερο χρόνο για φαγητό, γλυκό ή καφέ στα ξακουστά Ανώγεια… (οι ταβέρνες του χωριού φημίζονται και το γαλακτομπούρεκο από εκεί… επιστρέφει κ με πακέτο!! )

Ώρες πορείας 4:30 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 22/12/2024.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Προαπαιτούμενο πεζοπορικά παπούτσια. Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.


Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.


Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας  κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Μας βοηθάτε πολύ με μια αξιολόγηση σας εδώ. Έχετε μήνυμα για εμάς; εδώ.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής

 

 

Σχετικά Περισσότερα