Μιραντα Σκαρακη
Μιραντα Σκαρακη
11/09/2023
pescador jorge
pescador jorge
07/08/2023
Είναι η 2η φορά που συμμετέχω σε πεζοπορία με τους Δρόμους Ζωής. Προσωπικά περπατάω πάνω από 15 χρόνια. Ήδη από την πρώτη φορά ένιωσα πολύ άνετα με τα παιδιά. Η οργάνωση σε εξοπλισμό για την ασφάλειά μας και όχι μόνο, η συμπεριφορά των υπευθύνων αλλά και των υπολοίπων παιδιών του συλλόγου, το κλίμα της παρέας που σου δείχνουν είναι δυο βασικά χαρακτηριστικά που εκτίμησα και θα με κάνουν να συνεχίσω να τους ακολουθώ. Παντού υπάρχουν δοτικοί, ευθείς και ειλικρινείς άνθρωποι γύρω μας! Άξιοι διαλόγου και συναναστροφής πέρα από μια πεζοπορία! Στους Δρόμους Ζωής συνάντησα αρκετούς από αυτούς. Καλή συνέχεια, καλές κορυφές!
Αργυρώ Λουκάκη
Αργυρώ Λουκάκη
07/08/2023
Χειρουργημένη στο γόνατο με μινίσκο και χιαστό, νόμιζα ότι οι εκδρομές στην φύση είχαν τελειώσει για εμένα. Οι δρόμοι ζωής, κυριολεκτικά μου άλλαξαν την ζωή! Δεν φοβήθηκα λεπτό, χάριν στον επαγγελματισμό και στο αίσθημα ευθύνης, του συλλόγου! Δύο εκδρομές μέχρι τώρα και συνεχίζουμε! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα!
Nikos Migus A.
Nikos Migus A.
06/08/2023
Άψογη συνεργασία και βοήθεια σε όλα τα σημεία ώστε να γίνει η πεζοπορία μια όμορφη εμπειρία.
anna sermegiadi
anna sermegiadi
06/08/2023
George Mavroudis
George Mavroudis
21/07/2023
Με τους Δρόμους ζωής πεζοπόρω η ακόλουθω κάποιες από τις εκδρομές τους τον τελευταίο χρόνο..Εντυπώσεις άριστες....Πολύ οργανωμένος σύλλογος που περνάς καλά μαζί τους όπως λέει και το σύνθημα τους και κυρίως φροντίζουν για την ασφάλεια σου κάτι που είναι απαραίτητο σε μια πεζοπορία. Μπράβο τους....
R.R
R.R
17/07/2023
Τα 5 * είναι λίγα!!!! κι με λίγα λόγια....περνάμε τέλεια!!!
Chronis B
Chronis B
10/07/2023
Πρωτη φορα σε εκδρομη με τους δρομους ζωης. Εγγραφη. Οπως ειναι και το μοτο τους το ταξθδι μετραει. Περασα φανταστικα. Αισθανθηκα απο το πρωτο λεπτο οικια. Δεν ειναι μονο το μερος , αλλα οι ανθρωποι πισω απαυτη την ομαδα, με την δουλεια τους κ την μεταδοτικοτητα τους Ανυπομονω για υπεροχα νεα ταξιδια!
Ανδρομάχη Τσιμβραγού
Ανδρομάχη Τσιμβραγού
10/07/2023
Μοναδικές εμπειρίες, πανέμορφα τοπία, αξέχαστες εκδρομές...! Περνάμε καλααααααα...!!!
ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗ
19/06/2023
Έμπειρη ομάδα, πολύ ωραίες διαδρομές, όμορφη παρέα !!