Site Loader

Η πεζοπορία είναι ένας τρόπος να γνωρίσουμε τον εκπληκτικό τόπο που ζούμε. Η εξερεύνηση της Κρήτης όμως, γίνεται και με άλλους τρόπους, ένας απ’ τους οποίους είναι, η κατάβαση φαραγγιών με τεχνικά μέσα (Canyoning). Πάνω από 140 φαράγγια ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (μας περιμένουν να τα γνωρίσουμε) και από αυτό το Σάββατο, τα μέλη του συλλόγου μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εκπληκτική εμπειρία. έστω για μία φορά.

Η αρχή γίνεται με ένα ιδιαίτερα στενό, μικρό και πανέμορφο φαράγγι στα Λασιθιώτικα όρη, με εντυπωσιακό ανάγλυφο!!

Το μπάνιο που θα ακολουθήσει στα πεντακάθαρα νερά του νότιου Κρητικού πελάγους και η αναπλήρωση θερμίδων με τα απαραίτητα κοψίδια, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα (που δεν θα κρατάμε), ώστε να ολοκληρωθεί το event !!

Σημειώστε όμως ότι οι θέσεις είναι ελάχιστες, καθότι οι ομάδες είναι ολιγομελής.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 6946297935 Κος Κώστας καθώς και στα 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

Σχετικά Περισσότερα