Φαράγγι Σαρακίνας

Ένα διαρκές παιχνίδι με το νερό, το φως και τον ήχο…θα είναι η επόμενη εκδρομή μας.

Όταν ο γίγαντας Σαραντάπηχος (γιος του Δία) περνώντας από την περιοχή των Μύθων της Βιάννου, έσκυψε διψασμένος να πιει νερό από τον κρυοπόταμο ή κρυγιός ή μύρτος, η μακριά του γενειάδα, χαράκωσε και έκοψε το βουνό, σχηματίζοντας αυτό, που σήμερα εμείς γνωρίζουμε ως φαράγγι Σαρακίνας.

Και ενώ μέχρι τώρα το γνωρίζατε ως ιστορική-γεωγραφική πληροφορία, ήρθε η ώρα να το γνωρίσουμε και από κοντά και να το προσθέσουμε στην βιβλιοθήκη των βιωμάτων μας.

Το τοπίο αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού καθώς, νερά και βλάστηση θα μας κάνουν να νιώσουμε ένα με την φύση.

Απαραίτητο αξεσουάρ της εκδρομής το..μαγιό μας. Εκτός του φαραγγιού, θα το χρειαστούμε κατόπιν και στη θάλασσα που θα καταλήξουμε για μπάνιο.

Ώρες πορείας  03:00 Β.Δ. 1+

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.

Ημέρα Κυριακή 04/07/2021.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Πληρωμές – Ακυρώσεις μέχρι Παρασκευή μεσημέρι.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική,