Φαράγγι Μύλων

Η ζέστη καλά κρατεί και επιβάλει νερά, σκιά και δροσιά…

έτσι την προσεχή Κυριακή από τα περίχωρα της πόλης του Ρεθύμνου, κοντά στο Χρωμοναστήρι θα ξεκινήσουμε την εξόρμηση μας  για να κατεβούμε το πανέμορφο, μικρό δασωμένο (κατάλληλο για παιδιά μικρά – μεγάλα), φαράγγι των Μύλων.

Ένα φαράγγι που τροφοδοτείται σχεδόν όλο το χρόνο με νερό από το κοντινό βουνό Βρύσινας και συντηρούσε άλλοτε μεγάλο αριθμό νερόμυλων για το άλεσμα σιτηρών. Μέχρι και την δεκαετία του 70 υπήρχε μέσα στο φαράγγι ομώνυμος οικισμός. Εντυπωσιακά στοιχεία της διαδρομής η πολύ πλούσια χλωρίδα και οι κατά διαστήματα μικροί καταρράκτες.

Μετά το τελείωμα της διαδρομής και σε κάποια κοντινή παραλία, θα απολαύσουμε μπάνιο και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση.

Τις ομπρέλες παραλίας λοιπόν στο ένα χέρι (θα τις αφήσετε στο λεωφορείο) και το τηλεφωνάκι στο άλλο για να ενημερωθούμε σχετικά με την εκδρομή ( παιδιά, πληροφορίες τηλεφωνικά, σταματήστε τα άσχετα sms και ερωτήματα – ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι γραφικοί και κάποιοι άλλοι καθοδηγούμενοι αλλά έλεος, όχι άλλο κάρβουνο!!!) και να κλείσουμε τη θέση μας.

 

Ώρες πορείας  02:30 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.

Ημέρα Κυριακή 14/07/2019.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Πληρωμές – Ακυρώσεις μέχρι Παρασκευή μεσημέρι.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

 

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.