Τριήμερο Αγίου Πνεύματος.

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος, καλοκαιράκι και όλοι (μα όλοι) φεύγουν απ την πόλη. Μέχρι και ο “φυτόχωμα, καστανόχωμα, πλαστικές καρέκλες !!”.

Φορτώνουμε λοιπόν κι εμείς τα σύνεργα μας (όραση, ακοή, γεύση, όσφρηση αφή) και πάμε για να γεμίσουμε μπαταρίες.

Που ? Μα εκεί που πρωτοέρχεται το καλοκαίρι. Στην πανέμορφη Ιεράπετρα.

Σάββατο πρωί η εκκίνηση μας και πρώτη στάση για κατηφορική πορεία στο παλιό καλντερίμι με την ανεμπόδιστη θέα στη βόρεια ακτογραμμή, στην περιοχή του Μοχού. Κατεβαίνουμε το Βουλγάρικο μονοπάτι.

Ώρες πορείας 02:00      ΒΔ 1

Συνεχίζουμε το δρόμο μας για να φτάσουμε στην πόλη της Ιεράπετρας, να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και να βγούμε στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία.

Απόγευμα ελεύθερος χρόνος.

Κυριακή πρωί ετοιμαζόμαστε για επίσκεψη στη νήσο χρυσή. Το διαμάντι, νοτιοανατολικά της Κρήτης. Προστατευόμενος παράδεισος επί γής (περιοχή natura), 5 περίπου τετραγωνικών χιλιομέτρων στο Λυβικό πέλαγος. Παραμυθένιες ακρογιαλιές , πυκνό δάσος κέδρων και για όσους επιθυμούν πεζοπορία, γύρος του άγνωστου τμήματος του νησιού, με τα απολιθωμένα κοχύλια, το παρατηρητήριο (για πλήρη άποψη του νησιού), το φάρο καθώς και την γραφική εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Μια ονειρική εκδρομή, από εκείνες που ΟΛΟΙ πρέπει να κάνουν κάποια στιγμή και σίγουρα ΟΛΟΙ θα θυμούνται για ΠΑΝΤΑ.

Ώρες Ξεκούρασης 06:00

Ώρες πορείας στο νησί (προαιρετικά) 03:30   ΒΔ 1

Επιστροφή με το πλοίο στην Ιεράπετρα, προαιρετική βραδινή πορεία στα…μπαράκια της πόλης.

Δευτέρα,

επίσκεψη στο φαράγγι Περιβολακίων με κατάβαση από το ομώνυμο χωριό προς τη Μονή Καψά, την οποία και θα επισκεφτούμε.  Πανέμορφο φαράγγι με κάθετα τοιχώματα και εύκολο στη διάσχιση του. Μπάνιο στη συνέχεια στα γαλαζοπράσινα νερά γειτονικής παραλίας για να πεινάσουμε αρκετά, ώστε να τιμήσουμε τα μπριτζολικά που θα ετοιμάσει ο μάγειρας μας…

Ώρες πορείας 03:00  ΒΔ 1.

 

Αναχώρηση από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (χαμηλά προς το λιμάνι – έναντι κτιρίου Τραπέζης Πειραιώς), ημέρα Σάββατο 15/05/2018 στις 10:00

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 <=> 14:00 & 17:30 <=> 21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101

Kouklinos Tours.