Site Loader

Οι πρώτοι 15 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!! – 1 Οκτωβρίου, 2021

Το ραντεβού προκαθορισμένο για κάθε Πέμπτη βράδυ 20:30 — 22:00. Το κλίμα, παρεΐστικο με μπόλικο ενθουσιασμό (μας ξέρετε άλλωστε (smiley) ). Οι ασκήσεις και το πρόγραμμα…. Αχχχχ αυτές οι ασκήσεις!! Όσο κι αν έδειχναν απλές ή ασύνδετες μεταξύ τους, εύκολες ή έστω παράξενες, σύντομα καταλάβαμε πόσο σοφά ήταν επιλεγμένες ώστε να μας βάλουν σωματικά και νοητικά σε θέση και κατάσταση προστασίας από τις πεζοπορίες. Κάποιες, φαινομενικά παιδικές ασκήσεις, κοντέψαμε να μην τις ολοκληρώσουμε διότι ενεργοποιούσαν ένα ολόκληρο σύνολο από μύες !!

Ο -απλά εκπληκτικός- δάσκαλος μας Γιώργος Πυνηρτζής είχε σκηνογραφήσει ένα ολόκληρο πρόγραμμα, ειδικά για πεζοπόρους, θέλοντας έτσι να μας τονίσει το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει την προετοιμασία μας. Ο τρόπος που πρέπει να βάλουμε το σώμα μας να κινηθεί σε μια ανηφόρα, ή πως πρέπει να ελιχθούμε και να μετατοπισθούμε όταν, φτου κακά (smiley) πατήσουμε μια πέτρα (και ετοιμαζόμαστε για μεγαλοπρεπή πτώση) και πως ακόμη – ακόμη, θα πρέπει να κάνουμε την κίνηση κλειδί…τις διατάσεις, ώστε να ανοίγουμε και να κλείνουν όσο γίνεται πιο σωστά μια πορεία, όλα αυτά λοιπόν μπήκαν στο μικροσκόπιο.

Πολλά θα ακολουθήσουν στις προπονήσεις που έπονται. Μπορείτε να τα γνωρίσετε και να μας γνωρίσετε, θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μια δωρεάν προσφορά στα μέλη των Δρόμων Ζωής.
Το ραντεβού σας με αυτό το πρωτόγνωρο πρόγραμμα απέχει μόλις ένα τηλέφωνο δρόμο.

Υπεύθυνος επικοινωνίας κος Κωνσταντίνος Σαβαθράκης τηλ 6946-297935.
Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο κάντε εγγραφή στην ομάδα μας Δρόμοι Ζωής/Dromoizois