3ήμερη απόδραση στη Δυτική Κρήτη.

Αν… με τα όσα συμβαίνουν -που δεν είναι και λίγα – έχετε πιεστεί και θέλετε να ξεφύγετε για λίγο, σας έχουμε πρόταση, είτε έχετε πάει διακοπές, είτε όχι.

Με την ομάδα που υπογράφει τις πιο επιτυχημένες εξορμήσεις, αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, με ένα τριήμερο αστραπή, στις εσχατιές της δυτικής Κρήτης και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας, για το επερχόμενο φθινόπωρο.

Στα πάντα μαγευτικά Χανιά, εκδρομή πολύ όμορφη, με πεζοπορίες στην καταπράσινη φύση, μα και αρκετό ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, βόλτα, χαλάρωση, καλό φαγητό και αρκετή κουβέντα, παλιοί και νέοι φίλοι θα έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν το πνεύμα ενθουσιασμού, την οργάνωση και την παρέα των Δρόμων Ζωής

Πρόταση προσιτή οικονομικά σε όλους και με τα event που σας έχουμε συνηθίσει (όσοι μας ακολουθούν, γνωρίζουν καλά). με την οποία θα  σφραγίσετε με τον καλύτερο τρόπο, το καλοκαίρι που φεύγει.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή, ώστε να κατοχυρώσετε τη θέση σας (περιορισμένος αριθμός).

Αναχώρηση  από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, χαμηλά στο λιμάνι

(έναντι στρογγυλού κτιρίου τραπέζης Πειραιώς).

Ημέρα αναχώρησης Σάββατο 28/08/2021 στις 08:00 πμ.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/  

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, 

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.