Ποταμιές – Παναγία Γκουβερνιώτισσα – Σταλίδα (βουλγάρικο μονοπάτι).

Στις Ποταμιές θα επισκεφτούμε το παλιό (ανακαινισμένο πλέον) μοναστήρι της Παναγίας της Γκουβερνιώτισσας και στη συνέχεια από ασαφές μονοπάτι θα ανέβουμε στην κορυφή Προφήτης Ηλίας 565μ. με το ομώνυμο εκκλησάκι. Η θέα πάνω από την λίμνη του φράγματος Αποσελέμη αποζημιώνει με το παραπάνω για την προσπάθεια και εικόνες όχι συνηθισμένες για το περιβάλλον της Κρήτης θα γίνουν κτήμα μας. Θα συνεχίσουμε αυτό τον χωματόδρομο προς την Μονή Παναγίας Θεογεννήτωρος και ακολουθώντας το παλιό Βουλγάρικο μονοπάτι, σε μια κατηφορική πορεία με εκπληκτική θέα στην βόρεια ακτογραμμή,  θα καταλήξουμε στην Σταλίδα. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, φαγητό, καφέ και χαλαρή κουβεντούλα Θα ολοκληρώσει την εξόρμηση.

Εύκολη καλοκαιρινή πορεία σε χωματόδρομους, μονοπάτι (αλλά και βατό – εκτός μονοπατιού – πεδίο) καθώς και καλντερίμι. 

Ώρες πορείας 3:30 ΒΔ 1. Ενδεικτική επιστροφή 19:30

 Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30.

Ημέρα Κυριακή 20/06/2021.

Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο)  ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι κλείσιμο θέσεων καθώς και ακυρώσεις αυτών  γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι θέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί,  δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/  

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, και φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας, όπως αυτά ανακοινώνονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.