2ήμερη εκδρομή Χανιά – Φαράγγι Βαντέ – Ραβδούχα – Αγία Κυριακή 16 & 17 Ιουνίου

Σύλλογος “Δρόμοι Ζωής”

2ήμερη εκδρομή Χανιά – Φαράγγι Βαντέ – Ραβδούχα – Αγία Κυριακή.

 

Άλλη μία εξόρμηση προς το δυτικό κομμάτι της Κρήτης θα λάβει χώρα στις 16 & 17 Ιουνίου. Κομμάτι ιδιαίτερα πράσινο, δροσερό με πληθώρα εναλλακτικών και όμορφων επιλογών.

Ναι δεν το κρύβουμε, αγαπάμε Χανιά !!! Έτσι το Σάββατο με εκκίνηση το μεσημέρι (προσέχουμε και όσους δουλεύουν εκείνη την ημέρα) θα κινήσουμε για το Αλετρουβάρι (κοντά στις Μουρνιές) για να διασχίσουμε το πυκνά δασωμένο, εγκαταλελειμμένο τα τελευταία χρόνια, πανέμορφο αλλά άγνωστο εκτός Χανίων, φαράγγι του Αγίου Γεωργίου (περισσότερο γνωστό ως φαράγγι Βαντέ). Μέρος της αδιάβατης βλάστησης διανοίχτηκε εθελοντικά από τα μέλη μας αφού παρέμεινε σχεδόν απροσπέλαστο για πάνω από μια δεκαπενταετία.

Ώρες πορείας  02:30 Β.Δ. 1+.

 

Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στο Καστέλλι Κισσάμου.

Την Κυριακή το πρωί θα περάσουμε από μονοπάτι και χωματόδρομο από το χωριό Ραβδούχα στη χερσόνησο του Ροδωπού , προς τα Νωπήγεια. Θέα εκπληκτική με πανοραμική άποψη της χερσονήσου της Γραμβούσας και του κάμπου της Κισσάμου. Γραφικά παραθαλάσσια εκκλησάκια και κολπίσκοι όπου θα μπορούμε να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε μια γενικά άγνωστη στους Ηρακλειώτες περιοχή.

Ώρες πορείας  02:00 Β.Δ. 1.

Κατά την επιστροφή μας στο Ηράκλειο θα επισκεφτούμε το water park limnoupolis στο Βαρύπετρο  με επιλογές :

α) την είσοδο κάποιων στο θεματικό πάρκο

β) επίσκεψη των υπολοίπων στη Μονή της Αγίας Κυριακής και το μικρό, πράσινο  φαράγγι με τους πολλούς σπηλαιώδεις ναούς.

Ώρες πορείας  01:30 Β.Δ. 1.

 

Αναχώρηση από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως – χαμηλά στο λιμάνι, έναντι κτιρίου τραπέζης Πειραιώς (στρογγυλό) στις 14:30

Ημέρα Σάββατο 16/06/2018.  Επιστροφή Κυριακή 17/06/2018 βράδυ.

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 <=> 14:00 & 17:30 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.