1ήμερη & 2ήμερη εκδρομή Σφακιά – Αράδαινα

Μονοήμερη και Διήμερη εκδρομή στα πανέμορφα Σφακιά.

Καλοκαιρινή απόδραση με ιδιαίτερη γεύση στην ορεινή επαρχία Σφακίων.

Πρώτη μέρα και καθ οδόν προς Σφακιά θα περάσουμε τη στράτα του Αζίλακα στον Κουρνά.

Πολύ όμορφη διαδρομή μέσα σε πυκνό δάσος αζιλάκων.

 

Ώρες πορείας  02:30 Β.Δ. 1.

Συνεχίζουμε για να καταλήξουμε στην Ανώπολη, όπου και θα διανυκτερεύσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα φάμε (πλούσιο παραδοσιακό δείπνο και πρωινό την επόμενη μέρα).

Η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει κατάβαση στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό και διάσιμο φαράγγι της Αράδαινας, με την υψηλότερη γέφυρα στην Ελλάδα (138μ) και την δεύτερη στην Ευρώπη (γνωστό σημείο για  bungee jumping. Κατάληξη της πορείας μας, παραλία μάρμαρα (ο απόλυτος προορισμός για μπάνιο και …τσιγαριαστό !!) και εν συνεχεία με ταχύπλοο θα μεταβούμε στα Σφακιά για να επιβιβαστούμε στα λεωφορεία και να επιστρέψουμε στο Ηράκλειο.

Παράλληλα την Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσει γκρούπ για μονοήμερη εκδρομή το οποίο θα συναντηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ανώπολη ώστε να κατέβουν όλοι μαζί το φαράγγι της Αράδαινας.

Ώρες πορείας  03:30 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση (για το διήμερο) από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως – χαμηλά στο λιμάνι, έναντι κτιρίου τραπέζης Πειραιώς (στρογγυλό) στις 15:00.    Ημέρα Σάββατο 20/07/2019.

Αναχώρηση (για το μονοήμερο) από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00. Ημέρα Κυριακή 21/07/2019.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Πληρωμές – Ακυρώσεις μέχρι Πέμπτη βράδυ.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

 

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.