Όλυμπος…

Στα μονοπάτια των θεών, μια πορεία ζωής με τους Δρόμους Ζωής !!

Ένα μοναδικό τετραήμερο, πρωτόγνωρων εμπειριών και απολαύσεων.

Κάθε μέρα μεγαλώνουμε κι από λίγο, όμως ουσιαστικά, μεγαλώνουμε 3,4 φορές στη ζωή μας. Κι αυτό συμβαίνει όποτε κατακτάμε μια σημαντική κορυφή, π.χ. Πανελλήνιες, στρατός, γάμος, εργασία κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποτελέσει ορόσημο στη ζωή και την εξέλιξη μας.

Ένα τέτοιο ορόσημο, μια τέτοια κορυφή – στόχο ζωής για κάποιους, αν όχι όλους – θα στοχεύσουμε μαζί και θα ανεβούμε στο βουνό των θεών.

Τον θρυλικό και αγέρωχο Όλυμπο και από την κορυφή του, τον Μύτικα στα 2918 θα αγναντέψουμε το Πανελλήνιο.

Με ένα, πλούσιο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει, επίσκεψη αρχικά στην Βεργίνα και το ομώνυμο μουσείο (χτισμένο ακριβώς πάνω στους ανασκαμμένους τάφους των Μακεδόνων Βασιλέων), και στη συνέχεια Λιτόχωρο και ένα (γεμάτο βουνό) τριήμερο με κορυφές και παρακορφές, λιβάδια, μονοπάτια, φαράγγια, θα επιστρέψουμε, έχοντας στις αποσκευές του μυαλού μας, εικόνες απαράμιλλου φυσικού κάλους.

Εικόνες που θα μας συντροφεύουν και θα αποτελούν στο εξείς ψυχική τροφή.

Την απόλαυση και την ασφάλεια της εξόρμησης μας θα αναλάβει μέλος του συλλόγου μας, ο γνωστός οδηγός βουνού (αντιπρόεδρος της ένωσης Ελλήνων οδηγών βουνού, εκπαιδευτής ορειβασίας και αναρρίχησης ελληνικών και γαλλικών ορειβατικών συλλόγων) Κος Σωτηράκης Δημήτρης, εξασφαλίζοντας μας, εκτός από το θέαμα και την γνώση.

Και δη τη σωστή…

Γιατί όπως λένε οι ορειβάτες “ στα βουνά μαθαίνεις να προσδοκάς το απροσδόκητο. Διδάσκεσαι προσοχή και αυτοκυριαρχία. Πάνω απ όλα απαιτείται ειλικρίνεια με τον εαυτό σου και τους συντρόφους σου. Στα βουνά ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ.”

Ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος και επιπρόσθετα θα γίνει επιλογή των συμμετεχόντων.

Η απόσταση σας από το μυθικό Βουνό, είναι πλέον… ένα τηλέφωνο δρόμος.

Αναχώρηση από Ηράκλειο ακτοπλοϊκώς 09/07/21 και επιστροφή  14/07/21 το πρωί.

Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο)  ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00 <=> 21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, και φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας, όπως αυτά ανακοινώνονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ταξιδιωτικό γραφείο Τravel Hall.