Φτάνουμε στο τέρμα και … η Κρήτη στα πόδια μας !

Σκαρφαλώνουμε στην κορυφή της Κρήτης και βρισκόμαστε στο φυσικό μας ενδιαίτημα.

Μια συναρπαστική πορεία – ανάβαση που ο κάθε ένας μας θα πρέπει, μία φορά τουλάχιστον στην ζωή του να κάνει, αν θέλει να γευτεί και να νιώσει πραγματική Κρήτη…

Μια πορεία που θα δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα, να θαυμάσουν, να καμαρώσουν και να αγναντέψουν την απεριόριστη θέα από το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στην κορυφή του Ψηλορείτη. Πιστέψτε μας δεν υπάρχει καταλληλότερο σημείο για να απολαύσει κάποιος την Κρήτη σχεδόν στο σύνολο της. Βουνά, κορυφογραμμές, πεδιάδες, χωριά, πελάγη (Αιγαίο στα βόρεια, Νότιο Κρητικό και Λυβικό στα Νότια) απλώνονται μπροστά μας.

Η πορεία μας θα ξεκινήσει με το πρώτο φως της μέρας, δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε το παιχνίδισμα του φωτός στον επιβλητικό όγκο.

Παράλληλα από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας θα βρίσκεται καθ’ οδόν και δεύτερη ομάδα πεζοπόρων, η οποία θα διανυκτερεύσει στον Ψηλορείτη από το προηγούμενο βράδυ ώστε να γευτεί ξημέρωμα και ανατολή στο υψηλότερο βουνό μας.

Λάκος Μυγερού – Τίμιος Σταυρός. Η συντομότερη ουσιαστικά αλλά και η ευκολότερη διαδρομή για την κορυφή.

Ώρες πορείας 5:30 ΒΔ 2

Οι δύο ομάδες θα σμίξουν στην κορυφή για να επιστρέψουν όλοι μαζί στο οροπέδιο του Μυγερού.

Μια απολαυστική εύκολη-δύσκολη εξόρμηση στην ανεπανάληπτη Κρητική ύπαιθρο.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 06:00.

Ημέρα Κυριακή 09/08/2020.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική,

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101 Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.