Φεγγαροπορεία – Μάταλα.

Μάταλα – Νήσος – Κομός – Καλαμάκι.

Μια κάπως διαφορετική χροιά θα έχει η επόμενη μας πορεία. Εικόνες εντυπωσιακές θα φέρουμε πίσω μαζί μας, ΜΑ δε θα είναι όλες από την πεζοπορία.

Μετά την πανσέληνο της φράουλας και πριν γίνει αυτή του Οξύρυγχου, μεσολαβεί η εντυπωσιακή πανσέληνος του Κόκκινου Ελαφιού !!! Έχει ονομαστεί έτσι, λόγω του ότι τα κόκκινα ελάφια αυτή την περίοδο αρχίζουν να αναπτύσσουν το μεταξένιο τους τρίχωμα.

Κι εμείς μπορεί να μην έχουμε εδώ κόκκινα ελάφια, θα έχουμε όμως ένα ολόγιομο, εντυπωσιακό και πανέμορφο φεγγάρι να θαυμάσουμε στο τέρμα της πορείας μας και θα κολυμπήσουμε στη συνέχεια στη θάλασσα που αυτό θα καθρεπτίζεται.

Στο νότο του Νομού μας και σε μέρη ιδιαίτερης ομορφιάς, ιστορίας αλλά και ενέργειας θα κινηθούμε, θα φορτιστούμε, θα γνωριστούμε, θα χαλαρώσουμε, θα απολαύσουμε…

Σημειώστε ότι:

. Η εξόρμηση μας θα ξεκινήσει το ΣΑΒΒΑΤΟ 24/07/2021 στις 15:30 από την Εθνικής Αντιστάσεως (χαμηλά προς στο λιμάνι, έναντι στρογγυλού κτιρίου τραπέζης Πειραιώς).

. Θα έχουμε μαζί μας μαγιό αλλά και φακούς κεφαλής .

. Δεν θα γυρίσουμε με άδειο στομάχι 🙂

.Θα το απολαύσουμε ΠΟΛΎ.

Ώρες πορείας 2:00  ΒΔ 1

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/  

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, 

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.