Φαράγγι Χαυγά – Πλάκα Ελούντας

Την προσεχή Κυριακή για όσους δεν πάνε εκκλησία, δεν κατέβουν στο κέντρο για καφέ, δεν είναι ξενύχτηδες από το προηγούμενο βράδυ και δε συμμετέχουν στο δύσκολο διήμερο που θα έχουμε στα Δυτικά Λευκά Όρη, τότε το πρόγραμμα προβλέπει :

Μια από τις ομορφότερες ανατολικές διαδρομές στην περιοχή της Ελούντας…

Από το χωριό Δωριές θα ανηφορίσουμε το Λόφο Σκουρά προς την παλαιά Μονή της Παναγιάς Κορασανής (άρα μπορούν να έρθουν και όσοι θα ήθελαν εκκλησία). Κατηφορίζοντας προς την περιοχή της Ελούντας θα διασχίσουμε το μικρό πανέμορφο φαράγγι του Χαυγά με κατάληξη την παραλία της Πλάκας. Με θέα τη μαγευτική Σπιναλόγκα και μέχρι να ετοιμάσουμε το μεζέ που θα σας κεράσουμε (άρα μπορούν να έρθουν και οι ξενύχτηδες) εσείς μπορείτε να κάνετε το μπανάκι σας ή να πιείτε το καφεδάκι σας ( να και όσοι θα κατέβαιναν στο κέντρο για καφέ) στον ελεύθερο χρόνο που θα έχουμε για ξεκούραση.

Όλοι οι δρόμοι πάλι οδηγούν στους …Δρόμους Ζωής !!

Εύκολη και εντυπωσιακή πορεία στην Κρητική ύπαιθρο που απευθύνεται σε όλους.

 

Ώρες πορείας 03:30  ΒΔ 1

 

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.

Ημέρα Κυριακή  25/11/2018.

Ενδεικτική επιστροφή 19:00.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 <=> 14:00 & 17:30 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

Σε κάθε εκδρομή μας βγάζουμε και μία αναμνηστική φωτογραφία. Το χαμόγελο είναι προαιρετικό 🙂

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101.