Φαράγγι Μύλων 16/05/2021

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου..

Οι δύο εβδομάδες της καραντίνας (τεντώσανε λίγο αλλά ας όψεται !!) πέρασαν και τώρα μπορούμε να περπατήσουμε κάτω απ τα δέντρα χωρίς φόβο (μας είπαν οι ειδικοί !!), ανακράζοντας “ρε που πάααααμε”.

Αν κι εσείς νοιώθετε την ανάγκη για μερικές ανάσες στο καθαρό οξυγόνο, για περπάτημα μέσα σε παρθένα φύση με μπόλικο (αλλά ΜΠΟΛΙΚΟ) πράσινο και επιστροφή με ωραίες εικόνες αποθηκευμένες στο μυαλό. Με την καλύτερη παρέα στο κατάλληλο μέρος την πιο σωστή εποχή, τότε ελάτε μαζί μας.

Την προσεχή Κυριακή από τα περίχωρα της πόλης του Ρεθύμνου, κοντά στο Χρωμοναστήρι θα ξεκινήσουμε την εξόρμηση μας  για να κατεβούμε το πανέμορφο, μικρό δασωμένο (κατάλληλο για παιδιά μικρά – μεγάλα), φαράγγι των Μύλων.

Ένα φαράγγι που τροφοδοτείται σχεδόν όλο το χρόνο με νερό από το κοντινό βουνό Βρύσινας και συντηρούσε άλλοτε μεγάλο αριθμό νερόμυλων για το άλεσμα σιτηρών. Μέχρι και την δεκαετία του 70 υπήρχε μέσα στο φαράγγι ομώνυμος οικισμός. Εντυπωσιακά στοιχεία της διαδρομής η πολύ πλούσια χλωρίδα και οι κατά διαστήματα μικροί καταρράκτες.

Η κατάληξη μας στην πόλη του Ρεθύμνου θα μας δώσει την ευκαιρία για μια βόλτα στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης ή μια γρήγορη βουτιά στις αμμουδερές παραλίες της, αλλιώς φαγητό ή καφέ αφού όλα θα βρίσκονται στα πόδια μας.

Τα κουβαδάκια σας λοιπόν στο ένα χέρι (θα τα αφήσετε στο λεωφορείο) και το τηλεφωνάκι στο άλλο για να ενημερωθούμε σχετικά με την εκδρομή και να κλείσουμε τη θέση μας.

Δρόμοι Ζωής, περνάμε καλά – ελάτε μαζί μας !

 

Ώρες πορείας  02:30 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30.

Ημέρα Κυριακή 16/05/2021.

Ενδεικτική επιστροφή 18:00

Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο)  ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι κλείσιμο θέσεων καθώς και ακυρώσεις αυτών  γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι θέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί,  δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, και φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας, όπως αυτά ανακοινώνονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.