Φαράγγι Ζωιανών – Σπήλαιο Σφεντόνη.

Από την ευρύτερη περιοχή της Ζωμίνθου, από χωμάτινους δρόμους, αφού περάσουμε από τον Άγιο Υάκινθο μέσα από το πρινόδασος θα φτάσουμε στη Ρούσα λίμνη από όπου θα κατέβουμε για να διασχίσουμε το πανέμορφο φαράγγι των Ζωνιανών με κατάληξη το ομώνυμο χωριό.

Στην συνέχεια (και για όσους το επιθυμούν) θα επισκεφθούμε το σπήλαιο Σφεντόνη (πληροφορίες παρακάτω), ενώ για όσους δεν ακολουθήσουν θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στο χωριό (Ζωνιανά).

Εκδρομή σε ιδιαίτερα πράσινο περιβάλλον.

Ώρες πορείας  04:30 Β.Δ. 1.

Σπήλαιο Σφεντόνη

Όποιος της φύσης τσ’ ομορφιές θέλει να καμαρώνει

στα Ζωνιανά να ‘ρθεί να δει  την τρύπα του Σφεντόνη

Το σπήλαιο Σφεντόνη θεωρείται ένα από τα πέντε καλύτερα της Ελλάδας και το πρώτο στην Κρήτη. Επειδή η περιγραφή του σταλαγμιτικού και σταλακτιτικού διακόσμου δεν μπορεί να απεικονιστεί μέσα από αυτή την ιστοσελίδα http://www.zoniana.gr/cave_images.htm ανάγλυφα, σας προσκαλούμε να το επισκεφτείτε για να δείτε από κοντά αυτό το θαύμα της φύσης.    

Κωνσταντίνος Πλουμής

Τέως Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Ζωνιανών

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:30.

Ημέρα Κυριακή 20/09/2020.

Πληροφορίες (όπως, τιμή συμμετοχής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο) ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, επίσης ακολουθώντας τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούμε χωροταξικά τις προβλεπόμενες αποστάσεις.