Φαράγγι Αγίου Αντωνίου (Πατσού)

Φαράγγι Αγίου Αντωνίου (Πατσού).

Αύγουστος…ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού.

Επιπρόσθετα μας έρχεται αφρικανικός καύσωνας διαρκείας. Σκέπτεστε  λοιπόν κάτι καλύτερο από νερά τρεχούμενα, καταρρακτάκια, λιμνούλες, περιπέτεια και πλατσούρισμα ?

Εμείς όχι, γι’ αυτό κινάμε για την ενδοχώρα του Ρεθύμνου και προορισμό το πανέμορφο και πυκνά δασωμένο φαράγγι του Αγίου Αντωνίου (Πατσού), για ψυχική, πνευματική και σωματική ανάταση.

Διασχίζουμε το ομώνυμο φαράγγι από μονοπάτι, κάτω από τεράστια πλατάνια, φαρδιά και στενά περάσματα, υποτυπώδεις ξύλινες σκάλες και αρκετό παιχνίδι στο νερό (θα έχουμε rivertrekking) και τερματισμό στη γραφική λίμνη των Ποταμών.

Κατά την πορεία μας θα επισκεφθούμε το σπηλαιώδη ναό του Αγίου Αντωνίου (σπήλαιο αφιερωμένο κατά την αρχαιότητα στον Κραναίο Ερμή), με τα εκατοντάδες χαρτάκια-προσευχές τοποθετημένα σε κάθε σχισμή των βράχων, αλλά και τάματα και πατερίτσες μαρτυρία των θαυμάτων. 

Στην πόλη του Ρεθύμνου αργότερα, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, καφέ, βόλτα.

Ώρες πορείας  03:30  Β.Δ. 1 (rivertrekking).

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.

Ημέρα Κυριακή 01/08/2021.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Πληρωμές – Ακυρώσεις μέχρι Παρασκευή μεσημέρι.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/  

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, 

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.