Τεφέλι – Αποσελέμι – Πυράθι – Λίμνη Αμουργελλών.

Μια εύκολη και χαλαρωτική πορεία θα έχουμε την προσεχή Κυριακή, ιδανική για όσους ΔΕΝ θέλουν ανηφόρα, κατηφόρα, ταλαιπωρία και δυσκολίες, αλλά ΘΈΛΟΥΝ  χαλάρωση, ηρεμία, ήπια απόδραση, γνωριμίες,, καλό φαγητό και διασκέδαση !!!

Από το Τεφέλι λοιπόν ξεκινώντας, θα περάσουμε  από τον μικρό οικισμό Αποσελέμι, για να κατευθυνθούμε προς το Πυράθι. Εν συνεχεία θα περάσουμε από τη γραφική τεχνική λίμνη των Αμουργελλών (εντυπωσιακό εποχιακό υγροβιότοπο), γεμάτη μετά από ένα ιδιαίτερα βροχερό χειμώνα, για να καταλήξουμε κοντά στα Αρμανώγεια για να πιούμε το κρασάκι μας και να φάμε χαλαρώνοντας (ή να χαλαρώσουμε τρώγοντας – όπως το πάρετε !! )

Ααααααααααα. Να μην ξεχάσετε να κρατάτε μαζί σας, πιάτο και πηρούνι !!!

Κατά διαστήματα (και όχι σε όλη την πορεία, για να μην καθυστερούμε) θα μπορούμε να μαζεύουμε και χόρτα, τα μέρη που θα περάσουμε, προσφέρονται ιδιαίτερα.

 

Δρόμοι Ζωής, περνάμε καλά – ελάτε μαζί μας !

 

Ώρες πορείας  04:00 Β.Δ. 1.

 

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.

Ημέρα Κυριακή 14/04/2019.

Ενδεικτική επιστροφή 19:00

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Πληρωμές – Ακυρώσεις μέχρι Παρασκευή βράδι.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.