Ταξίδι στα Αντικύθηρα.

Σύλλογος “Δρόμοι Ζωής”

Ταξίδι στα Αντικύθηρα.

Ποιος δεν γνωρίζει τον περίφημο μηχανισμό των Αντικυθήρων  (ο πρώτος στην παγκόσμια ιστορία, πολυσύνθετος μηχανικός υπολογιστής όργανο εξαιρετικής ακρίβειας με πιθανή εφαρμογή στον υπολογισμό των κινήσεων ουρανίων σωμάτων) ή τον έφηβο που βρέθηκε στο ομώνυμο ναυάγιο ?

Κι όμως το νησί, τόπος άγριας ομορφιάς, ηρεμίας και απομόνωσης, παραμένει γενικά άγνωστο, απρόσιτο  και μυστηριακό και το παρθένο περιβάλλον του – το τόσο κοντά μα και τόσο μακριά μας –  θα εξερευνήσουμε αυτή την φορά.

Φανταστικές παραλίες, εκπληκτικά τοπία και  όμορφες, μικρές και εύκολες ( και δύσκολες  για όποιον το επιλέξει) πορείες θα συνθέσουν το σκηνικό της επίσκεψης μας στο αποκομμένο  νησί των 22 μόνιμων κατοίκων.

Φάρος της Απολυτάρας, αρχαία Αιγιλία, Ορνιθολογικός σταθμός, το Ιερό του Απόλλωνα, τη Μονή του Πολιούχου του νησιού Αγίου Μύρωνα, Καμαρέλα, ορισμένα από τα μέρη που μπορεί να γνωρίσει και να απολαύσει ο επισκέπτης.

Ιδιαίτερη τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά είναι και η κουζίνα που θα απολαύσουμε κατά την παραμονή μας στο μικρό Τσιρίγο, περισσότερα όμως από …κοντά.

Ααααααα και να μην το ξεχάσουμε. τιμή ΕΚΠΛΗΞΗ !! Για περισσότερες λεπτομέρειες (όπως πάντα) στα τηλέφωνα του συλλόγου.

 

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00

Ημέρα Κυριακή 29/07/2018.        Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 <=> 14:00 & 17:30 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.