Σούγια – Αρχαία Λισσός – Φαράγγι Αγίας Ειρήνης.

Νοτιοδυτική Κρήτη στοχεύουμε στην επόμενη εξόρμηση μας και με ένα οδοιπορικό-πεζοπορικό ταξίδι επισκεπτόμαστε και γνωρίζουμε, τα πανέμορφα, καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά της φημισμένης παραλίας στη Σούγια Χανίων, και την τριγύρω περιοχή.

Πολλές οι ομορφιές της περιοχής, πολλές και οι επιλογές που θα δώσουμε στα μέλη μας ώστε να γνωρίσουν, να μάθουν και να ευχαριστηθούν και σε αυτή την εξόρμηση μαζί μας.

Επιλογή λοιπόν για ξεκούραση και γνωριμία με τη φημισμένη παραλία και χρόνος για μπάνιο και ξεκούραση.

Επιλογή επόμενη για σύντομη πορεία μέχρι την αρχαία Λισσό (το επίνειο της αρχαίας Ελύρου). Τοποθεσία στην οποία βρισκότανε το Ασκληπιείο, σημαντικό θεραπευτικό κέντρο της εποχής του, και ενεργειακό σημείο. Στην περιοχή βρέθηκαν δεκάδες αγάλματα, όπως του Ασκληπιού, της θεάς Υγείας και του Πλούτωνα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά, τα χρωματιστά ψηφιδωτά του Θεραπευτηρίου που αναπαριστούν γεωμετρικά σχήματα και παραστάσεις ζώων.

(κάτι για yoga Πήρε το αυτί μας 🙂

Πορεία μέσω μονοπατιού, τμήματος του Ε4

Ώρες πορείας 2:30 ΒΔ 1

Επιλογή τέλος για το ιδιαίτερα γνωστό και όμορφο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης.

Τι κι αν είναι το μισό περίπου από το φαράγγι της Σαμαριάς, σε ομορφιά είναι ισάξιο. Δίπλα ακριβώς από πασίγνωστο φαράγγι – εθνικός δρυμός – σε περιμένει για να το γνωρίσεις. Πανύψηλα,

πυκνά δέντρα με σχηματισμούς που σε κάνουν να θαυμάζεις και να απορείς για το τι μπορεί η φύση.

Εκδρομή που απευθύνεται   κυρίως σε φωτογράφους και λάτρεις του ωραίου και μετά σε… φυσιολάτρες, θα καλύψει της πεζοπορικές ανάγκες των πιο ανήσυχων φίλων μας. !!

 

Ώρες  πορείας 04:30 ΒΔ 1

Μένει μόνο η δική σας συμμετοχή.

Ελάτε μαζί μας. Το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε και πάλι καλά !!

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00.

Ημέρα Κυριακή 04/10/2020.

Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο)  ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι κλείσιμο θέσεων καθώς και ακυρώσεις αυτών  γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι θέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί,  δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, επίσης ακολουθώντας   τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούμε χωροταξικά τις προβλεπόμενες αποστάσεις.