Σίσες – Γερακάρι – Αλμυρίδα.

Με μία όμορφη και κυρίως, βατή πορεία (η οποία παρ όλα αυτά θα έχει και κίνηση εκτός μονοπατιού) γνωρίζουμε και περπατάμε τη βόρεια ακτογραμμή του Νομού Ρεθύμνου στο ύψος των Σισών. Σημείο ενδιαφέροντος, η κορυφή Πύργος στα 307μ και τα σκαρφαλωμένα παρατηρητήρια του ΒΠ πολέμου – απομεινάρια μιας άλλης εποχής – να ατενίζουν το πέλαγος. Κάθοδος από το γερακάρι προς τον ψαρόλακο και σχεδόν απέναντι από το νησάκι Διαπόρι θα γυρίσουμε δυτικά για να καταλήξουμε στον κάμπο με τους πορτοκαλεώνες των Σισών και την παραλία της αλμυρίδας, όπου θα ξεκουραστούμε, θα κολυμπήσουμε και θα …

Ελάτε μαζί μας. Το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε και πάλι καλά !!

Ώρες πορείας  03:00 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.

Ημέρα Κυριακή 18/10/2020.

Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο) ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι κλείσιμο θέσεων καθώς και ακυρώσεις αυτών γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι θέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί, δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, επίσης ακολουθώντας τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούμε χωροταξικά τις προβλεπόμενες αποστάσεις.