Προσκυνηματική εκδρομή στο Γιούχτα

Σύλλογος “Δρόμοι Ζωής”

Προσκυνηματική εκδρομή στο Γιούχτα.

Παραμονή της γνωστής εορτής της εκκλησίας στην κορυφή του Γιούχτα, θα ανεβούμε από την δυτική απότομη πλαγιά. Θα ξεκινήσουμε από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σύλλα και αφού περάσουμε από το σπήλαιο του Χαμαμουτζή (σημείο εκκίνησης της εθνικής αντίστασης το 1941), θα ανεβούμε στα εντυπωσιακά κελιά των Καλογράδων και στην κορυφή του Αφέντη Χριστού με την ομώνυμη εκκλησία. Θα κατεβούμε στις Αρχάνες από το γνωστό μονοπάτι και ο τερματισμός  μας θα γίνει με την σχετική φαγοποσία.

Η εκδρομή μας  δεν χαρακτηρίζεται εύκολη είναι όμως ιδιαίτερα όμορφη, εντυπωσιακή, κοντινή και οικονομική !! Βλέπετε δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος 400-500 € για να βγει στον Γράμμο ή το Καϊμακτσαλαν ή το Σμόλικα, μπορεί με 8€ να περπατήσει σε δυσκολότερο τερέν δίπλα στην πόλη του και με φαγητό.

Αυτό εννοούμε  όταν λέμε : “Δρόμοι Ζωής – απολαύστε υπεύθυνα”…

Ώρες πορείας 3:30 -4:00  Β.Δ. 2

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 09:00

Ημέρα Κυριακή 05/08/2018.

Ενδεικτική επιστροφή 18:00

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 <=> 14:00 & 17:30 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

 

Σε κάθε εκδρομή μας βγάζουμε και μία αναμνηστική φωτογραφία. Το χαμόγελο είναι προαιρετικό 🙂

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.