Πετάμε ψηλότερα 21/01/2018

Πετάμε ψηλότερα 21/01/2018

Σύλλογος “Δρόμοι Ζωής”

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά (λα λα λα λα λαλαλαλα).

Ο χρόνος άλλαξε (το ξέρουμε πρέπει να πείτε εσείς) και σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, κόβουν πίτες !!!

Έτσι κι εμείς, συνεπείς με την καταληκτική ημερομηνία, παίρνουμε: την καλύτερη διάθεση μας, πίτα, φλουρί, δώρα, καλό φαγητό και ποτό (να μας έρθετε με τριών ημερών νηστεία – το φαγητό θα είναι μπόλικο !) και το δρόμο προς τα Πεζά, για να συναντηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο κέντρο ΙΡΙΔΑ.

Ο παιδότοπος του κέντρου θα φιλοξενήσει τους μικρούς μας φίλους (ανεξαρτήτου ηλικίας !) και το μενού θα είναι ειδικά προσαρμοσμένο για εκείνους. Όλοι οι υπόλοιποι – οι μεγάλοι δλδ – θα κινηθούν μεταξύ πίστας και τραπεζιών (καθιστοί ή και πάνω σε αυτά).

Το τελευταίο θα το φροντίσει ο καταπληκτικός, ανεβαστικός , ξεσηκωτικός DJ Μιχάλης που συνόδευσε μουσικά, τη βραδιά μας, στο ρακοκάζανο (όσοι ήρθαν γνωρίζουν πολύ καλά. Τρομάξαμε να σταματήσουμε το πρόγραμμα για να φύγουμε τα ξημερώματα, ευτυχώς που τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί το παλικάρι είναι ηλεκτρικά. Τα βγάλαμε από την πρίζα !! )

Μικρή πορεία – για το εθιμοτυπικό, θα προηγηθεί. Απο το χουδέτσι, θα περπατήσουμε το όμορφο και καταπράσινο φαράγγι της Σπηλιώτισσας (κοντά στο ομώνυμο μοναστήρι) για να καταλήξουμε από αγροτική περιοχή στο κέντρο Ίριδα για την κοπή της πίτας.

Τελικά την μόνη έγνοια που σας αφήσαμε είναι αν θα μας έρθετε με δικό σας μέσο ή με ένα από τα λεωφορεία που θα έχουμε για την μεταφορά σας καθώς και το τί θα φορέσετε.

Αναχώρηση απο τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 12:00

Όσοι μετέχουν ΚΑΙ στην πεζοπορία, το λεωφορείο που θα τους μεταφέρει, θα ξεκινήσει απο το ίδιο σημείο, δύο ώρες πρίν (δλδ στις 10:00 πμ).

Η δήλωση απο μέρους σας του μέσου με το οποίο θα ΄ρθείτε είναι απαραίτητη.

Ημέρα Κυριακή 21/01/2018.

Πολλοί φίλοι θα έρθουν με τα αυτοκίνητα τους.

Οριστικοποιήστε την κράτηση σας, η λίστα ήδη γεμίζει.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα :
2816007430 & 6947504650
Πετάμε ψηλότερα 21/01/2018