Παλιά αρχική

σημείο συνάντησης για όλους εμάς που αγαπάμε τις εξορμήσεις στις ομορφιές της Κρήτης μας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ορεινές, δύσβατες στην πλειοψηφία τους περιοχές που η παρουσία του ανθρώπου σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχει αγγίξει.

Παρά τη συχνότερη και αυξανόμενη παρουσία περιπατητών κυρίως ξένων, αρκετά μέρη παραμένουν άγνωστα στον πολύ κόσμο.
Τοποθεσίες με απέραντα δάση, καταρράκτες, απάτητα φαράγγια με μοναδικά χαρακτηριστικOLYMPUS DIGITAL CAMERAά, αμέτρητο αριθμό σπηλαιοβαράθρων, ιδιαίτερη και χρήζουσα προστασίας χλωρίδα και πανίδα, με μοναδικά ενδημικά είδη όχι άδικα η Κρήτη χαρακτηρίζεται από πολλούς επιστήμονες βοτανολογικός παράδεισος.

F1
Χρέος μας αυτά να γίνουν όσο σε περισσότερο δυνατόν κόσμο γνωστά, από τον απλό οικογενειάρχη περιπατητή που αντικαθιστά την καθημερινή του βόλτα στο πάρκο με μια πραγματική εμπειρία στη φύση, όσο και στον περισσότερο εξειδικευμένο σπηλαιολόγο ή καταρριχητή.
Στόχος όλων μας να παραδοθεί στην επόμενη γενεά η κρητική φύση διατηρημένη στην καλύτερη κατάσταση, σηματοδοτημένη για οιοδήποτε μεμονωμένες εξορμήσεις, με ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε περιοχής (μνημεία, εκκλησίες, μιτάτα κτλ) με σκοπό και την αντίστοιχη προβολή τους στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας εξόρμηση, θα πληροφορηθείτε για τις δραστηριότητες μας και τους τρόπους συμμετοχής απο τα διαδικτυακά μέσα με την επίσημη έναρξη που προγραμματίζεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες

Ελάτε μαζί μας ..