Λευκά Όρη – Φαράγγι Ελιγιάς.

Οι  Δρόμοι Ζωής στο φυσικό τους ενδιαίτημα – Λευκά Όρη.

Βγάλτε τον Indiana Jones που κρύβετε μέσα σας, και ανακαλύψτε την ανυπέρβλητη ομορφιά των Λευκών Ορέων και της νότιας Κρήτης, σε μια διήμερη εκδρομή που θα αφήσει εποχή, στις 08 & 09 Ιουνίου.

Με μια εναλλαγή μηχανοκίνητων μέσων – αρχικά – και πεζοπορώντας εν συνεχεία  από γνωστά και άγνωστα μονοπάτια, θα επισκευθούμε την υψηλότερη κορυφή του ορεινού συγκροτήματος, Πάχνες 2454μ και την κορυφή μικρός Μπουρνέλος 2210μ. για να κατεβούμε προς την τοποθεσία ποταμοί.

Διανυκτέρευση της ομάδας σε σε παραδοσιακό μιτάτο με ιστορία αιώνων, κρητική φιλοξενία στο έπακρο, φαγητό, χαλαρή κουβέντα, ξεκούραση.

Η δεύτερη μέρα θα μας βρει να κατεβαίνουμε το άγριο και σπάνια επισκέψιμο, ιδιαίτερα εντυπωσιακό φαράγγι της Ελιγιάς με κατάληξη μέσω του Αγίου Παύλου στην Αγία Ρουμέλη (τη φυσική έξοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς).

 

Ώρες πορείας  05:00 την πρώτη μέρα και 08:00 την δεύτερη    Β.Δ. 3.

Απαραίτητη η χρήση υπνόσακων. Η εκδρομή απευθύνεται σε έμπειρους πεζοπόρους.

Αναχώρηση από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως – χαμηλά στο λιμάνι, έναντι κτιρίου τραπέζης Πειραιώς (στρογγυλό) στις 09:30

Ημέρα Σάββατο 08/06/2019.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

 

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.