Κριτσά – Θύλακας.

Στην περιοχή της αρχαίας πόλης Λατώ και στον άγνωστο στον πολύ κόσμο, λόφο του Θύλακα θα πεζοπορήσουμε την προσεχή Κυριακή. Το μονοπάτι διανοίχτηκε εθελοντικά από μέλη του συλλόγου μας σε μία προσπάθεια, άγνωστες γωνιές της Κρήτης να γίνουν επισκέψιμες , Έτσι μετά από σχεδόν μισό αιώνα, το προσβάσιμο -πια- μονοπάτι θα επιτρέπει την πρόσβαση μας σε μία θέση με καταπληκτική θέα στον Άγιο Νικόλαο και κοντά στον κόλπο του Μεραμπέλλου.

Η κορυφή δεσπόζει κυριολεκτικά σε αυτή την τόσο όμορφη περιοχή.

Θα περάσουμε από τη θέση Αμυγδάλι με τα πολυβολεία του Β Παγκοσμίου πολέμου και θα επισκεφτούμε το Βοτανολογικό Μουσείο σπανίων και ενδημικών φυτών της Κρήτης, του μέλους μας και γνωστού Μαραθονοδρόμου, Αφορδακού Γιώργου, για μια πλούσια ξενάγηση.

Θα γευτούμε παραδοσιακό ξυνόχοντρο από τα χέρια της Ελευθερίας στο γεύμα που θα παραθέσει ο σύλλογος μας  στην συνέχεια της ξενάγησης.

 

Η αλλαγή των παραστάσεων συνιστά ψυχική τροφή και η πορεία μας, αν και εύκολη, απευθύνεται πρωτίστως σε όσους αποζητούν νέες, πρωτότυπες και όμορφες εμπειρίες.

Και φυσικά ο καταλληλότερος για να το προσφέρει : Δρόμοι Ζωής – κάθε εβδομάδα κάτι νέο !!

Ώρες πορείας 04:00  ΒΔ 1

 

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.

Ημέρα Κυριακή  02/12/2018.

Ενδεικτική επιστροφή 19:00.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 <=> 14:00 & 17:30 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

Σε κάθε εκδρομή μας βγάζουμε και μία αναμνηστική φωτογραφία. Το χαμόγελο είναι προαιρετικό 🙂

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101.