Κούτελο Σελούδας – Αγία Ρουμέλη.

Η χώρα μας άργησε να καλυφθεί από δρόμους και αυτοκινητοδρόμους (σχετικά), έτσι μέχρι πρόσφατα ένα εκτεταμένο δίκτυο από μονοπάτια, καλντερίμια, στράτες και δημοσιές ένωναν και επέτρεπαν την επικοινωνία απανταχού στην χώρα μας. Ένα τέτοιο μονοπάτι (επέτρεπε την επικοινωνία της Αγίας Ρουμέλης – έξοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς – με τον Αγιο Ιωάννη στην Ανώπολη Σφακίων το οποίο και αποτελεί τμήμα του ευρωπαϊκού Ε4) θα διασχίσουμε την προσεχή Κυριακή. Η διέλευση του θα μας φέρει επίσης σε ένα από τα πιο διάσημα αλλά και όμορφα “μπαλκόνια” του νησιού μας, σημείο ανεπανάληπτης και ανεμπόδιστης θέας στο Νότιο Κρητικό πέλαγος.  Η θέα από ψηλά κυριολεκτικά κόβει την ανάσα και η κάθοδος μέσα από το πανέμορφο πευκόδασος στη Σελούδα και το πέτρινο καλντερίμι, μέχρι το γιαλό  θα σας ξεμαυλίσουν… (πάλι στα καλύτερα πάμε !!!). Σημαντικό σημείο της πεζοπορίας μας, το πλινθόκτιστο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου, χτισμένο πάνω στην άμμο , δίπλα στο κύμα να στέκει εκεί για σχεδόν 1000 χρόνια, υποδεικνύοντας το σημείο όπου ο Απόστολος Παύλος – κατά την παράδοση- βάπτισε πιστούς κατά το ταξίδι του προς την Ρώμη..

Η κίνηση μας θα γίνει σε πεδίο με χωματόδρομο, μονοπάτι, καλντερίμι αλλά και άμμο.

Η επιστροφή μας από την Αγία Ρουμέλη -τερματισμός της πορείας μας -, θα γίνει με το πλοίο της γραμμής μέχρι τα Σφακιά.

Ώρες πορείας 4:00 Β.Δ. 1

Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00.

Ημέρα Κυριακή 03/10/2021.
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.
Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/  ή/και εγγραφείτε στην ομάδα μας : https://www.facebook.com/groups/1803431556535227  επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.
Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική,
ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101 Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.