Και Διήμερο και Μονοήμερο Και Ιεράπετρα – Μονή Καψά (καί με Δρόμους Ζωής !!) και…

Επίκεντρο των εξορμήσεων μας το τελευταίο διάστημα η περιοχή της Ιεράπετρας και όχι άδικα. Πανέμορφο μέρος στο Νότο της Κρήτης με πλήθος γνωστών και άγνωστων σημείων για γνωριμία και εξερεύνηση.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ξεκινάμε :

με ένα διήμερο, το ερχόμενο Σάββατο το μεσημέρι για το νομό Λασιθίου με πρώτη στάση, το πυκνό δάσος της Πρίνας για μια εύκολη πορεία με κατάληξη το Ίστρο .

Θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας για να φτάσουμε στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας, όπου και θα κατασκηνώσουμε δίπλα στη θάλασσα.

Κυριακή πρωί θα ξεκινήσουμε με κατεύθυνση ανατολικά για τα Περιβολάκια, όπου θα κατηφορίσουμε το ομώνυμο εκπληκτικό φαράγγι με κατάληξη τη Μονή Καψά, την οποία στη συνέχεια θα επισκεφθούμε.

Ώρες πορείας Σαββάτου 02:30 Β.Δ. 1

Ώρες πορείας Κυριακής 03:00 Β.Δ 1

Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένους όσους δουλεύουν το Σάββατο θα έχουμε και ημερήσια απόδραση την Κυριακή για το ίδιο μέρος. Έτσι στις 08:00 το πρωί της Κυριακής θα αναχωρήσει για Μονή Καψά και φαράγγι περιβολακίων μία ακόμη ομάδα για να ενωθεί με την εκεί ομάδα.

Στον ελεύθερο χρόνο που θα υπάρξει μετά την πορεία και την επίσκεψη στη Μονή θα μπορούμε να κολυμπήσουμε και να απολαύσουμε το γραφικό Γούδουρα.

Αναχώρηση (για το διήμερο) από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως – χαμηλά στο λιμάνι, έναντι κτιρίου τραπέζης Πειραιώς (στρογγυλό) στις 15:00. Ημέρα Σάββατο 15/06/2019.

Αναχώρηση (για το μονοήμερο) από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00. Ημέρα Κυριακή 16/06/2019.

Ενδεικτική επιστροφή Κυριακή 21:30

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Πληρωμές – Ακυρώσεις μέχρι Πέμπτη βράδυ.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101 Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.