Εορταστική ανάβαση στο Γιούχτα

Προσκυνηματική ανάβαση στο Γιούχτα.

 

Παραμονή της γνωστής εορτής του Ιερού που βρίσκεται στον Γιούχτα, θα ανεβούμε από την ανατολική πλευρά, ακολουθώντας το παλιό μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στην κορυφή του Αφέντη Χριστού με την ομώνυμη τετράκλιτη εκκλησία. Θα επιστρέψουμε από το ανθρωπόμορφο, ιερό βουνό των Μινωιτών (στο οποίο κατά την παράδοση ήταν θαμμένος ο Δίας) αφού σταματήσουμε στα ριζά του, σε μετόχι φίλου, για ένα κέρασμα από το σύλλογο μας. Τα κρεατοτεμάχια (κοψίδια) και τον οίνο, θα επιμεληθεί ο γνωστός σεφ, τη μουσική ο Σύλλογος, την ζωντανή παρέα – που κάνει την διαφορά – οι παρευρισκόμενοι φίλοι μας … πάλι θα γίνει … Γάμος :)

Θα υπάρχει δυνατότητα (κατόπιν συνεννόησης) να έρθετε και με δικό σας αυτοκίνητο στο σημείο έναρξης της πορείας, ώστε η επιστροφή από το κέρασμα να είναι ελεύθερη (όσον αφορά στο χρόνο).

Ώρες πορείας 2:00 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 17:30.

Ημέρα Τετάρτη 05/08/2020.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική,

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101 Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.