Εορταστική ανάβαση Στο βουνό με Tuvunu 6/8/2017

Εορταστική ανάβαση Στο βουνό με Tuvunu 6/8/2017

“Σύλλογος “Δρόμοι Ζωής”

Αίσθηση και γεύση που σε απογειώνει διαθέτει το νέο τσάι Tuvunu, με το οποίο θα πραγματοποιήσουμε ανάβαση σε κορυφή αντάξια της θέσης του. Την υψηλότερη. Οι Δρόμοι Ζωής σε συνεργασία με την ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Θα πραγματοποιήσουν ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή της Κρήτης – στον Ψηλορείτη -στις 06/08/2017 σε μια διαδρομή για όλους όσους μπορούν, με εκκίνηση από το οροπέδιο του Μυγερού στα 1600μ περίπου και κατάληξη το εκκλησάκι του τιμίου Σταυρού στα 2456μ. Η παραμονή μας στην κορυφή θα συνοδευτεί από σειρά φωτογραφιών οι οποίες στα πλαίσια της προωθητικής καμπάνιας της εταιρίας, θα δημοσιευτούν σε 81 χώρες στον κόσμο (όπου υπάρχει δίκτυο διανομής του προϊόντος), διαφημίζοντας αναψυκτικό, Δρόμους Ζωής και κρητική – μοναδική – ομορφιά.
Η επιστροφή μας θα γίνει στο σημείο εκκίνησης. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την προετοιμασία(ψήσιμο) των εδεσμάτων που θα προσφέρει ο σύλλογος στα μέλη του, θα μας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστούμε από την κατάβαση. Με μουσική, κρασί και χορτάτοι από εντυπώσεις και όχι μόνο, θα επιστρέψουμε στο Ηράκλειο.
Καλοκαιρινή εκδρομή με γεύσεις, χρώματα κι αρώματα, εύκολη όχι, μοναδική σίγουρα.
Ώρες πορείας 5:30 ΒΔ 2.
Ενδεικτική επιστροφή 20:00

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00 Ημέρα Κυριακή 06/08/2017.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα :
2816007430 & 6947504650 & www.dromoizois.gr
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.