Εκδρομή– Φαράγγι Βεδέρων Γεράνι Ρέθυμνο 16/07/2017

Εκδρομή– Φαράγγι Βεδέρων Γεράνι Ρέθυμνο 16/07/2017

Σύλλογος “Δρόμοι Ζωής”

Από την περιοχή Φραντζεσκιανά μετόχια θα κατηφορίσουμε από την παλιά στράτα, χωματόδρομο και μονοπάτι στην αρχή για να διασχίσουμε το άγριο, πυκνά δασωμένο και άγνωστο στον πολύ κόσμο Φαράγγι των Βεδέρων. Το φαράγγι είχε από την δεκαετία του 1990 ευδιάκριτο, σημασμένο μονοπάτι (μέρος του τότε προγράμματος μονοπατιών), δασώθηκε πλήρως με την εγκατάλειψη, κρινόμενο πρακτικά ως αδιάβατο. Εκτιμώντας την προσπάθεια τοπικών φορέων για άνοιγμα εκ νέου του μονοπατιού, μέλη του Συλλόγου μας εθελοντικά ολοκλήρωσαν την βασική διάνοιξη για να διασχισθεί από τον Σύλλογο μας για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Πυκνό δάσος Σκίνων, Λυγιών (Λυγαριών) και Πλατάνων θυμίζουν πρακτικά εικόνα ζούγκλας. Τερματίζουμε στην παραλία Γερανίου.

Ξεκούραση, διασκέδαση, μπάνιο, φαγητό, χορός, ναί θα έχει απ’ όλα το πρόγραμμα. Πού ? στην παραλία του Κουρνά. Κερασμένα από εμάς (εκτός το μπάνιο που θα το κάνετε μόνοι σας !)

Ώρες πορείας 3:00 ΒΔ 1. Αρχηγός Αθανάσογλου Ζαχαρίας.

Ενδεικτική επιστροφή 20:00

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30 Ημέρα Κυριακή 16/07/2017.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα :
2816007430 & 6947504650 & www.dromoizois.gr

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.