Εκδρομή – στα καλύτερα !!

Σύλλογος “Δρόμοι Ζωής”

Εκδρομή – στα καλύτερα !!

Η υψηλότερη γέφυρα στην Ελλάδα με ύψος 138μ και η δεύτερη υψηλότερη στην Ευρώπη, μία από τις ωραιότερες παραλίες με ποιότητα νερών που δυσκολεύεσαι να βρεις. Τσιγαριαστό που καλύτερο στον νησί πάνω δεν νομίζουμε να υπάρχει ( μικρή αμφιβολία κρατάμε για την Γαύδο – αλλά είναι εκτός νησιού ). Επιστροφή από το σημείο του τερματισμού μας,  με καραβάκι μέχρι τα Σφακιά . Διαδρομή άκρως εντυπωσιακή με εικόνες που χαράζονται ανεξίτηλα και καθηλώνουν.Τοποθεσία με ιστορία βαριά…  συνθέτουν εν μέρη το σκηνικό  της Κυριακάτικης εξόρμησης μας στο πασίγνωστο Φαράγγι της Αράδαινας με κατάληξη τη γραφική παραλία Μάρμαρα όπου και θα απολαύσουμε το μπάνιο μας.

Ώρες πορείας 3:30 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00

Ημέρα Κυριακή 22/07/2018.

Ενδεικτική επιστροφή 22:30

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 <=> 14:00 & 17:30 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

Σε κάθε εκδρομή μας βγάζουμε και μία αναμνηστική φωτογραφία. Το χαμόγελο είναι προαιρετικό 🙂

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.