Εκδρομή Σητεία – Μονή Τοπλού – Φοινικόδασος Βάϊ – Ζάκρος 30/12/2017

Εκδρομή Σητεία – Μονή Τοπλού – Φοινικόδασος Βάϊ – Ζάκρος 30/12/2017

Σύλλογος “Δρόμοι Ζωής”

Ανατολική Κρήτη – Σητεία – Μονή Τοπλού – Φοινικόδασος Βάϊ – Ζάκρος.

Ένα τριήμερο γνωριμίας με την ανατολική Κρήτη θα έχουμε κατά την εκπνοή του χρόνου, με τη δυνατότητα να επισκεφτούμε και να περπατήσουμε σε πανέμορφες, απομακρυσμένες (για εμάς) και άγνωστες (για πολλούς) περιοχές, όπως τη Σφάκα και τον Άγιο Ανδρέα στο Μόχλο, το φαράγγι της Σκοπής – Αγίων Πάντων (στο αεροδρόμιο της Σητείας), ένα φαράγγι στην Μονή Τοπλού με την σπηλιά που βρισκόταν ο ασύρματος από τον οποίο γινόταν η επικοινωνία κατά τον Β παγκόσμιο πόλεμο, το φοινικόδασος στο Βαϊ και το διάσημο φαράγγι των Νεκρών στην κάτω Ζάκρο.
Όλες οι πορείες είναι εύκολες με ΒΔ 1.

Η εκδρομή μας όμως, απευθύνεται και σε εκείνους που θέλουν να κάνουν την αλλαγή του χρόνου χαλαρώνοντας, χωρίς πορείες και … ταλαιπωρίες !!
Η δυνατότητα να μην ακολουθήσει κάποιος το πρόγραμμα των εκδρομών, ο άνετος χώρος που θα καταλύσουμε στο κέντρο της πόλης (από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της, με πλήρες πρωινό), το ρεβεγιόν την παραμονή της πρωτοχρονιάς, αλλά κυρίως η αμφιθεατρικά χτισμένη (με το φρούριο καζάρμα (Casa di arma) να δεσπόζει από πάνω της) , όμορφη, γραφική και φιλόξενη πόλη της Σητείας, εγγυούνται την επιθυμητή ηρεμία, χαλάρωση και διασκέδαση.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, επικοινωνήστε άμεσα για την κράτηση της θέσης σας.

Αναχώρηση από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως – χαμηλά στο λιμάνι, έναντι κτιρίου τραπέζης Πειραιώς (στρογγυλό) στις 09:00 πμ
Ημέρα Σάββατο 30/12/2017.
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα :
2816007430 & 6947504650.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
Photo by www.visitsitia.gr